Jedenáctizápasový půst ukončil Exner hattrickem

Lucie Steklá 2019-11-15 10:11:48

Domoušice (red) Výjimečné bylo okresní derby ve fotbalovém krajském přeboru pro domoušického střelce Pavla Exnera. Trefil se po jedenácti zápasech, hattrick stihl za jedenáct minut a navíc skóroval dvakrát hlavou. „Gól hlavou jsem dal naposledy v mladším dorostu,” komentoval s úsměvem po skončení zápasu.

V samotném utkání byl v prvním poločase nebezpečnější hostující Slavoj. Jeho hráči to potvrdili vedoucím gólem kanonýra Petra Klince ve 21. minutě. Po obrátce Domoušičtí přidali, třemi góly skóre otočil Exner a Žatečtí stačili dvě minuty před koncem už jen korigovat Pinkrem.

„Stanovený herní plán jsme dokázali téměř bezchybně dodržovat 60 minut. V tomto čase jsme byli lepším týmem, vstřelili jsme branku, nastřelili tyč a neproměnili ještě je-dnu velkou šanci. Postupem času se domácí začali prosazovat větším důrazem v osobních soubojích, kterým nás dostali pod tlak. Ten dokázali proměnit do tří branek. I přes porážku jsem hráče pochválil za výborný týmový herní výkon a plnění stanoveného způsobu hry v prvních 60-ti minutách,” řekl k zápasu žatecký trenér Libor Klíč.

„První poločas jsme sice drželi míč, ale hráli jsme nepřesně a pomalu. Druhý poločas jsme hru zpřesnili, měli odražené míče a zaslouženě zápas otočili. Myslím, že Slavoji došly ve druhém poločase také síly, protože v prvním dějství hosté hodně běhali bez míče, rychle nás dostupovali a to nám dělalo problémy,” zhodnotil domácí lodivod Pavel Schettl.

Domoušice - Žatec 3:2 (0:1)

Sestava Domoušice: Kalbáč - Macs, Martin Junek, Volkman (80. Petr Junek), Pechát - Soukup, Holman - Hankocy, Masopust, Exner - Uhlík.

Sestava Žatec: Michal Klíč - Paul, Zmrhal, Pinkr, Břečka (46. Svída) - Hassman (81. Škarda), Zelinka (68. Filip Klinec), Hynek, Smékal - Pavel Klíč, Petr Klinec.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video