Cirkus v lounské knihovně

2019-11-25 08:28:00

Louny (hrb) V úterý 5. listopadu odpoledne se dětské oddělení Městské knihovny Louny proměnilo v cirkusové šapitó. Jedenáct malých klaunů zde hopsalo, tančilo, zpívalo a recitovalo. A co se vlastně přihodilo? Probíhala zde vernisáž výstavy „Jak to chodí v cirkusu.“ Lounská knihovna dvakrát v roce vyhlašuje výtvarný projekt pro děti všech věkových kategorií. Také nyní se jich zapojily desítky z mateřských i základních škol. Především klauni a akrobati, ale také lvi, sloni a další představitelé cirkusové zábavy budou zdobit dětské oddělení knihovny až do března příštího roku. Poděkování za slavnostní zahájení výstavy patří učitelkám a dětem z Mateřské školy Fügnerova v Lounech. Pokud máte čas a chuť, neváhejte a přijďte se podívat a na chvíli se přenést do cirkusového prostředí.

Pokud rádi výtvarně tvoříte, můžete se zapojit do dalšího projektu knihovny na téma „Z pohádky do pohádky.“

Výtvarné práce do maximální velikosti A2 na téma „pohádek a pohádkových postav“ můžete odevzdávat v roce 2020 do 6. března. Výsledkem projektu bude další výstava. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video