Na plese ocenili Dobrovolníky roku

Alla Želinská 2019-11-22 13:48:00

Devátého listopadu se konal v Petrohradě první Spolkový ples, na kterém byli mj. oceněni tři dobrovolníci roku, kteří vykonávají svoji práci nezištně a s láskou.

Na pořádání vůbec prvního spolkového plesu se v letošním roce podílela obec Petrohrad, místní dobrovolní hasiči, spolek VEEV a TJ Sokol Petrohrad.

K tanci a poslechu hrála kapela 3D z Mostu a všichni plesající jistě potvrdí, že zábava v jejím doprovodu stála opravdu za to. Spolek VEEV v rámci plesu udělil ceny Dobrovolník roku 2019 za oddanou práci vykonávající nezištně a s láskou. Tuto cenu získali Mgr. Marie Vránová, Zdeněk Učík a Martin Zelenka st. 

Jako půlnoční překvapení přijel své umění představit barman Míra, který předvedl barmanskou a ohnivou show. Nápoj, který během představení připravil, se vydražil za 800 Kč. „Rádi bychom poděkovali všem sponzorům, kteří zajistili opravdu bohatou tombolu. Věříme, že v příštím roce budeme moci uspořádat další ples a kdoví, třeba se k nám přidají ostatní spolky a organizace v Petrohradě,“ uvedla za organizátory Eva Učíková.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video