Televizní Lvíčata navštíví Louny, natáčet budou na halovém triatlonu

Redakce 2019-11-29 12:13:00

Louny (mv) Organizátorům XXV. Veřejného triatlonu v Lounech, Veslařskému klubu Ohře, se nedávno ozvali tvůrci oblíbeného dětského pořadu Lvíčata, který vysílá „Déčko“ České televize, s dotazem na možnost natáčení tohoto unikátního závodu, který se koná tuto sobotu.

Ti to samozřejmě přijali s povděkem a těší se na Elen, Aleše, lvici Leonku i lvíče Filipa. Natáčet se budou zejména závody žákovských kategorií, ročníků 2006 až 2009 (holky i kluci).

„Vidíme v tom jedinečnou příležitost, jak dostat naše závody s kombinací rotopedu, běhu a trenažérového veslování do širšího povědomí sportovní veřejnosti. Je pravdou, že se závodu účastní převážně mladí veslaři, kteří si měli možnost vyzkoušet veslařský trenažér. Charakter závodu však dává šance k dobrému umístění i sportovcům řady dalších odvětví jako jsou cyklistika, atletika, basketbal, plavání nebo klasický triatlon. Letos se očekává opět hojná účast přes 600 závodníků všech kategorií,“ konstatuje předseda Veslařského klubu Ohře Louny Martin Vorel.

Natáčení s Lvíčany proběhlo nedávno také na zápase malých lounských basketbalistů.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video