Martin Štrba i Vladimír Hudáček u Pirátů končí, nový trenér bude znám nejpozději do týdne

2019-11-29 10:00:21

Do konce první části Chance ligy zbývají čtyři kola, v nichž budou Piráti hájit šestibodový náskok před dvojicí Jihlava–Prostějov, která drží devátou a desátou pozici. Mužstvo do těchto bojů půjde s novým trenérem a šéfem sportovního úseku. Martin Štrba a Vladimír Hudáček totiž s okamžitou platností a po vzájemné dohodě v klubu končí.

„Výkonnost mužstva se i vinou častých zásahů do kádru nestabilizovala a vše vyvrcholilo výkonem v Litoměřicích. Jasným cílem je zůstat v první osmičce a cítili jsme, že mužstvo potřebuje impuls,“ vysvětluje změnu na střídačce výbor zapsaného spolku, který je majoritním vlastníkem akciové společnosti provozující seniorský hokej. „O novém trenérovi chceme mít jasno nejpozději do týdne,“ doplňuje ještě výbor.

Ve funkci končí i sportovní manažer Vladimír Hudáček, který aktuální mužstvo pomáhal stavět v létě a přetvářel ho v rozjeté sezóně. „Představy manažera a výboru spolku o budoucím směřování sportovní části se začaly rozcházet způsobem, který neumožňoval další pokračování spolupráce,“ zní z výboru zapsaného spolku.

Piráti momentálně figurují na šestém místě, které drží díky velmi dobrým výkonům v domovské ROCKNET ARÉNĚ, kde však nedávno přišla zaváhání s týmy z dolní poloviny tabulky. Venkovní bilance už tak pozitivní není a stačí na jedenácté místo v pořadí bodů získaných na cizích kluzištích.

„Celá záležitost s odchodem trenéra a sportovního manažera je pro nás v tuto chvíli uzavřenou kapitolou, k níž už se nijak nebudeme vracet, neboť jsme se s oběma pány dohodli na rozvázání smluv. Nyní soustředíme všechny síly na angažování nového trenéra, který bude společně s výborem zapsaného spolku činit budoucí kroky ve sportovní oblasti, a další důležité otázky spojené s chodem klubu,“ uvádí nejvyšší vedení Pirátů.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video