Výtvarná soutěž k třiceti letům svobody

Lucie Steklá 2019-12-03 14:01:00

Louny (lus) Vrchlického divadlo ve spolupráci s Městem Louny a pod záštitou starosty Pavla Jandy vyhlásilo u příležitosti třicetiletého výročí listopadových událostí roku 1989 veřejnou výtvarnou soutěž 30 let svobody. 

Nad očekávání se do soutěže zapojila většina lounských základních škol a škol z obcí Lounska. Porota na slavnostním večeru v neděli 17. listopadu ocenila práce nejpůsobivější. Mezi oceněnými byli: Mikuláš Beck (Gymnázium V. Hlavatého), Antonín Bielecki, Kateřina Bartošová a Matěj Beneš (všichni Základní umělecká škola), Jana Skolilová a Nikol Holienková (obě ZŠ J. A. Komenského), Matěj Suk (ZŠ Přemyslovců), Kateřina Gregorová (ZŠ Školní) a kolektivy žáků 8. A a 9. třídy ZŠ Černčice. Oceněn byl také autor obrázku, který byl použit na pozvánce na nedělní slavnostní večer Jan Zeisek (ZUŠ Louny). Výstavu výtvarných prací žáků základních škol a víceletého gymnázia můžete zhlédnout do pátku 29. listopadu ve vstupním prostoru Vrchlického divadla denně od 14 do 17 hodin a v době představení přístupných veřejnosti. Pokud se chcete nabít optimismem a neomšelým estetickým cítěním dorůstající generace, neváhejte přijít.                      

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video