Nový rok s novou anketou. Kdo se stane ,,Osobností Žatce"?

Hedvika Mašková 2019-12-20 10:42:38

Od nového roku startuje v Žateckých novinách anketa, ve které si obyvatelé města mohou zvolit největší osobnost novodobé žatecké historie po roce 1990. Kohokoli, kdo žil nebo působil v našem městě v posledních třiceti letech, a kdo se zasloužil o společenství žijící na tomto území a významně ovlivnil jeho život.

V měsících lednu a únoru bude probíhat nominace jednotlivých osobností. Každý čtenář bude moci nominovat tři občany, z jakékoli oblasti lidské činnosti (např. učitel, politik, sportovec, lékař, dobrovolník, organizátor,…). V březnu v našem týdeníku zveřejníme nominované osobnosti. V dubnu proběhne hlasování a v květnu vyhlášení. Více podrobností o tom, jak nominovat, se dozvíte v prvním vydání Žateckých novin roku 2020, ale už teď můžete přes vánoční svátky přemýšlet nad tím, koho byste navrhli Vy! 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video