Možnost získání práce i pro nezaměstnané ve věku 55 let a více

Redakce 2020-01-13 13:22:00

Louny (št) Je vám 55 let a více, jste v situaci, kdy hledáte marně práci? Pak je tu projekt AKTIVNÍ PO PĚTAPADESÁTI právě pro vás.

„Nabízíme přípravu pro začlenění na trhu práce a intenzivní pomoc při hledání nového zaměstnání,“ sdělila Mgr. Eva Kapicová ze Vzdělávacího centra Podkrušnohoří,z.s., které je realizátorem tohoto projektu. Ten je určen pro osoby ve věku 55 a více let vedené v evidenci Úřad práce jako uchazeči o zaměstnání déle než pět měsíců. Nabízí komplexní individuální podporu, jako je bezplatné vzdělávání, vyhledávání a zprostředkovávání zaměstnání, komunikaci a jednání se zaměstnavateli, možnost absolvovat některý z rekvalifikačních kurzů (např. Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky, Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách, Obsluha osobního počítače, Strážný a další dle zájmu účastníků). 

Všechny aktivity projektu jsou pro zájemce zcela ZDARMA, navíc je možnost proplácet zájemcům cestovné z místa bydliště do Loun.

V rámci projektu jsou otevřena dvě Centra poradenství 55+a to v Lounech (ulice Osvoboditelů 420) a také v Žatci (ul. Masarykova 745), kde jsou účastníkům k dispozici počítače, které mohou zdarma využívat za účelem vyhledávání volných pracovních míst.

Zájemci o zařazení do VI. cyklu projektu AKTIVNÍ PO PĚTAPADESÁTI se mohou dostavit ve středu 15. ledna 2020 v 9 nebo v 10.30 hodin na Úřad práce v Lounech. Pro bližší informace volejte na tel. číslo: 604 816 013. Projekt je spolufinancován Evropskou unií a státním rozpočtem. 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video