Mladí G-titáni zaváleli na turnaji v Mostě

Redakce 2020-01-17 08:03:00

Za rekordní účasti bojovníků žateckého klubu G-titán, který reprezentovalo celkem 14 zápasníků, proběhl krátce před Vánocemi v mostecké sportovní hale mezinárodní turnaj mládeže v kickboxu - Christmascup 2019. Žatečtí trenéři Roman Šifalda a Hany Greisiger si s sebou museli vzít ještě dva pomocné trenéry V. Kočku a V. Drdu, aby nápor zápasů vůbec zvládli a vyplatilo se to. G-titán skončil na 3. místě v počtu ukořistěných medailí. Z celkových 21 zápasů vyhráli 13 a z toho přivezli 4 celkové vítěze turnaje. „V současnosti má G-titán v mládežnických kategoriích „ohromný tah na bránu“, neboť 19. ledna se všichni těší, až si zazápasí na novoročním pražském poháru, z čehož jsem mile překvapen. Držte nám palce,“ říká prezident klubu Honza Greisiger.

První zlatý pohár vybojoval v mostecké sportovní hale Kája Korf v kategorii starší žáci -47 kg, když v prvním zápase porazil Jana Šimůnka z Fightgymu Teplice a ve finále Tadeáše Vrážela z Kickbox Habartov. Dalším držitelem zlatého poháru, tentokrát v kategorii mladší žáci -140 cm, se po dvou vyhraných zápasech stal Tobias Greisiger. V kategorii st. žáci -160cm přivezl zlatý pohár i Alex Králík, který ve finále v ringu rozdrtil Štěpána Sineviče z Teplic.

Nejlépe si ze žateckých borců vedl junior Honza Babka, který v prvním zápase porazil RSC (ukončení rozhodčím před časovým limitem) Dominika Boublíka z SKS Kladno a ve finále vyhrál v ringu před limitem zápas nad Vítem Kavkou z Habartova. Stal se tak vítězem kategorie junioři -74kg a ohromný zlatý pohár putoval rovněž do Žatce. Zároveň Babka dostal plaketu nejúspěšnějšího juniora turnaje.

Další umístění žateckých G-titánů: Vladislav Šarkozi 2. místo, Pavel Jarolímek 3. místo, David Repišský 3. místo, Sam Šnokhaus 2. místo, Martin Lukeš 3. místo, Jakub Kapras 3. místo, Petr Nguen 3. místo a Erik Greisiger v nabité kategorii po prvním vítězném zápase v semifinále prohrál v ringu o postup do finále a přivezl 3. místo. (red)

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video