Kam vyrazit za kulturou na Žatecku, Lounsku a Podbořansku

Alla Želinská 2020-01-17 09:51:00

Hrníčkování, Vlci v Krušných horách, maturitní plesy, myslivecký ples ve Vroutku, obecní ples v Očihově, pohádky v Blatně i v Lounech, karneval v Holedeči, noční střelby, "Kudla" Kudlička, drátování - je tady další víkend!

ŽATECKO

PÁTEK 17. LEDNA

Digitální kino Žatec: Dolittle – rodinná komedie. V 17:30 hod.

Případ mrtvého nebožtíka – krimi komedie. Ve 20 hod.

DDM Žatec: Hrníčkování pro rodiče s dětmi - Přijďte si pomalovat svůj originální hrníček. Vše potřebné na kurz zajišťuje DDM. Od 16 do 18 hod.

Párty salon Moskva Žatec: Rock Cafe Čili Pampers – Cover Band Žatec, vstup 60 Kč. Od 20 hod.

KD Moskva Žatec: Maturitní ples 4.OAL Žatec – Rebelove. Vstupovat do sálu můžete už od 19 hod, celý večer se ponese v duchu muzikálu Rebelové, večerem nás bude provázet moderátor Lukáš Budai a hudbu zajistí kapela Reflex. Od 19.30 hod.

SOBOTA 18. LEDNA

Digitální kino Žatec: Medvídci Boonie: Cesta do pravěku. V 15 hod.

Zakleté pírko – pohádka. V 17:30 hod.

Mizerové navždy – akční komedie. Ve 20 hod.

DDM Žatec: Výroba šperku z fimo hmoty - přijďte si vyzkoušet tuto techniku a vytvořit si originální šperk. Vše potřebné zajišťuje DDM. Od 9 do 11 hod.

Kurz líčení a účesů - Akce je určena pro maminky s dcerou/babičky s vnučkou. Přijďte se s námi naučit nové vychytávky ve světě líčení a účesů. S sebou hřeben a dobrou náladu. Od 11.15 do 13.15 hod.

Galerie Sladovna Žatec: Vlci v Krušných horách - přednáška Štěpánky Kadlecové alias Krušnoholky - koordinátorky Vlčích hlídek v Krušných horách. Krušnoholka vám bude vyprávět o návratu vlků do Krušných hor a po přednášce vám promítne krátký dokument Vytí s vlky. Vstupné 80 Kč. V 18 hod.

KD Moskva Žatec: Maturitní ples A4.A a E4.A Žatec - maturitní ples Soukromé obchodní akademie a Střední odborné školy elektrotechnické v Žatci v tématu "Queeni", můžete se těšit na kapelu Reflex, celým večerem bude provázet hvězdný moderátor Lukáš Budai. Vstup 170 Kč (na stání). Od 19 hod.

Country salón Tulipán Žatec: Travesti Show - Crazy Goddess, vstup 290 Kč. Od 20 hodin.

NEDĚLE 19. LEDNA

Digitální kino Žatec: Na nože – satirická krimi komedie. Ve 20 hod.

Městské divadlo Žatec: O princezně, která rrrráčkovala - Divadlo scéna Zlín uvádí pohádkový příběh z neobyčejného království, kde všichni ráčkovali kvůli rozmazlené princezně…Vstupné: 120 Kč. V 15 hod.

Kulturní dům Holedeč: Dětský karneval - Přijede za vámi Tom a jeho kamarádi, živě zpívané písničky, soutěže, skeče a odměny. Zve MC Sedmikráska Žatec a hudební divadlo Hnedle Vedle. Vstup 100 Kč dítě / 50 Kč dospělák. Od 15:30 hod.

LOUNSKO

PÁTEK 17. LEDNA

Kino Svět Louny: Dolittle – 3D rodinná komedie. Také v sobotu a neděli. V 17:30 hod.

Případ mrtvého nebožtíka – krimi komedie. Také v sobotu a neděli. Ve 20 hod.

Nenávist – horor, doporučeno od 15 let. Také v sobotu. Ve 22 hod.

Základní umělecká škola Louny: Soutěž MŠMT ve hře na housle a na kytaru - v sále ZUŠ se utkají houslisté a kytaristé. Od 13 do 17 hod.

Restaurace U Jíchů Louny: Kšandy zahrají U Jíchů - Přefiklý kšandy zahrají v restauraci U Jíchů. Od 19:30 hod.

Retro City Club Louny: Weekend Oakheart party - DJ Pavel Beran, DJ Paul Bat. V pátek a sobotu. Od 21 hod.

SOBOTA 18. LEDNA

Kino Svět Louny: Špioni v převleku – 2D animovaná komedie. Také v neděli. V 10 hod.

Sněžná mela – animovaný film. Také v neděli. Ve 13 hod.

Kino Peruc: Lví král – animovaný dobrodružný film. V 15:30 hod.

Městský zimní stadion Louny: Lounská bruslička - Závody v krasobruslení, podívaná na ledu. Od 8 hod.

Střelnice Chlum Louny: Noční střelby - Mířená, akčí VPs. Od 18 hod.

KD Zastávka Louny: Maturitní ples OA a SOŠ gen. F. Fajtla Louny - Přijďte spolu oslavit oficiální jmenování maturanty! Od 19 hod.

Restaurace Černý kůň - Klub Za zdí Louny: Martin "Kudla" Kudlička - Brněnský písničkář, textař, moravský atašé rádia BEAT, zakládající člen brněnských skupin Lidopop a Zadáci, autor textů na desce Tulák po hvězdách brněnské legendy Progres 2 atd. v Lounech! Vstupné 100 Kč. Od 20 hod.

NEDĚLE 19. LEDNA

Zimní stadion Louny: Veřejné bruslení - Přijďte si zabruslit o víkendu v novém roce! Cena 35 Kč dospělý bruslící, 5 Kč doprovod. Od 15:15 do 16.45 hod.

KD Zastávka Louny: Taneční čaje - Taneční orchestr Jaromíra Laksy, TŠ Fénix a KD Zastávka vás zvou na parket. Vstupné: 100 Kč, pár 170 Kč. Od 14 hod.

Loutkové divadlo Louny: Jak rozčertit čerta - Loutková pohádka pro malé i velké děti. Vstupné 30 Kč, děti do 2 let zdarma. Od 14:30 hod.

Zeměchy, hasičárna: Tvoření s Blankou Myslikovjanovou – drátování. Vstup 90 Kč. Počet míst omezen, rezervace na tel. 773655224. Od 15 hod.

PODBOŘANSKO

PÁTEK 17. LEDNA

Kino Podbořany: Lví král – animovaný dobrodružný film. V 18 hod.

SOBOTA 18. LEDNA

Kulturní dům Blatno: Pouliční divadlo Viktora Braunreitera – Pohádka o Sněhurce a Šípková Růženka. Obě pohádky jsou lehce improvizačně ztvárněné se zapojením dětí do představení, příběhy jsou určené i dospělým divákům, protože Sněhurka je opravdu v celém světe nejkrásnější a zjistíte, co se vám bude zdát, když usnete na sto let. Vstup děti 30 Kč, dospělí 50 Kč. Od 15:30 hod.

Kulturní dům Očihov: Obecní ples obce Očihov a společnosti Klinger Kempchen - 9. obecní ples, přivítání starostkou obce, k tanci a poslechu zahraje JIH Band, dámská volenka, bohatá tombola. Vstupné 100 Kč (předprodej vstupenek na OÚ Očihov). Od 20 hod.

Kulturní dům Vroutek: Myslivecký ples - pořádá MS Dětaň. Od 20 hod.

NEDĚLE 19. LEDNA

Kino Podbořany: Tajný život mazlíčků 2 – animovaná komedie. V 15 hod.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video