Kuželkáři bojovali o postup do krajského kola, které se hraje tento víkend

Iveta Drlíková 2020-01-24 11:03:14

Podbořany, Louny (id) V úvodu nového roku proběhly na kuželně v Podbořanech okresní přebory jednotlivců. Souboje o postup do krajského kola se rozpoutaly mezi dospělými i mládeží. Nejlépe se dařilo domácím kuželkářům, kteří se do čela startovního pole probojovali nejčastěji. Krajské přebory proběhnou 24. a 25. ledna v Duchcově, Teplicích a Podbořanech.

Okresní přebory jednotlivců proběhly v sobotu 4. ledna za účasti registrovaných hráčů z Loun, Žatce a Podbořan.

V nejpočetnější kategorii muži (24 – 59 let) zvítězil Radek Hejhal z SKK Podbořany, na druhém a třetím místě skončili Libor Marek a Patrik Lojda z TJ KK Louny. Všichni tři postupují do kraje. Ze žateckého oddílu TJ Lokomotiva se nejlépe dařilo Z. Ptáčkovi, který byl sedmý. Ze stejného klubu si v ženách postup do dalšího kola vybojovala Iveta Ptáčková, která vyhrála, dále ještě druhá Daniela Hlaváčová z TJ KK Louny a třetí Veronika Rajtmajerová, další hráčka žateckého oddílu.

 kategorii senioři (60 a více let) zvítězil domácí Vladimír Šána před žateckým Václavem Tajblem a třetím Františkem Pfeiferem z Loun. Také tito hráči postupují do krajského kola. V kategorii junioři (19 – 23 let) nastoupili jen dva členové lounského klubu. Oba postupují dále, jak vítěz Václav Valenta, tak Tomáš Kesner. Dva zástupce měly okresní přebory i mezi dorostenci (15 – 18 let). Vítěz Tadeáš Ze-man i druhý Lukáš Mandinec, oba z Podbořan, jdou tedy dále.

V kategorii dorostenek hrála jen Pavla Vacinková, která bude reprezentovat v kraji žateckou Lokomotivu. Ve starších žácích (13 – 14 let) postupují Kryštof Turek a David Marcelly z Podbořan, ve starších žákyních rovněž domácí Nela Šuterová, v mladších žácích (10 – 12 let) si další kolo zahraje Jonáš Rút z Podbořan a v mladších žákyních hráčka pořádajícího oddílu Tereza Archmanová a v pořadí druhá Anna Rajtmajerová z TJ Lokomotiva Žatec.



Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video