Memoriál Mariána Homoly po třech kolech vedou Chlumčany

Lucie Steklá 2020-01-24 11:14:08

Memoriál Homoly odehraje osm týmů z okresu Postoloprty (lus) Zimní turnaj v kopané o pohár firmy MH CIRUS – memoriál Mariána Homoly hraje devět fotbalových celků od prvního lednového víkendu. Turnaj FK Postoloprty ve dnech 4. ledna až 1. března. Letos se ho účastní týmy: Cítoliby, Peruc, Tuchořice, Vrbno nad Lesy, Postoloprty (všichni okresní přebor), Nové Sedlo, Chlumčany (B třída), Vroutek (A třída) a Lišany (4. třída).

Po třech kolech se nejvíce daří Chlumčanům, které vyhrály všechna tři utkání a mají devět bodů a skore 21:8. Druhé je prozatím Nové Sedlo se šesti body a skore 16:12, třetí Tuchořice (dvě odehraná utkání) se stejným počtem bodů a skore 11:6. Pořadí od čtvrtého do devátého místa je následující: Peruc, Postoloprty, Cítoliby, Lišany, Vroutek, Vrbno. 

Třetí kolo: Postoloprty (id) Dvacet jedna branek padlo o víkendu na postoloprtské umělé trávě, kde pokračoval 23. ročník zimního turnaje MH Cirus. 

Program třetího kola byl opět rozdělený do dvou hracích dnů. V sobotu k prvnímu zápasu nastoupily dva týmy z okresního přeboru. V pozici domácích v něm Peruc hostila Postoloprty, které se po poločasové prohře 1:0 nakonec radovaly z výhry 3:5. Dvě branky za Peruc vsítil Minařík a jednu Majer. V dresu „hostí“ dali po dvou gólech Loungauer a Schöpp a jednu branku přidal Fridrich. Ve druhém utkání dne se na hřišti potkalo mužstvo z krajské B třídy a tým hrající okresní přebor, a to Nové Sedlo a Cítoliby. Díky hattricku Lhotáka vyhrálo favorizované Sedlo 3:2, po poločase 2:1. Za Cítoliby vstřelil dva góly Škoda.

Neděle přinesla utkání mezi Vrbnem a Chlumčany. Podle papírových předpokladů vyhrál zástupce krajské B třídy Chlumčany 6:1 nad TJ Vrbnem z okresního přeboru. Branku za Vrbno vstřelil Šlaicher, za vítězný tým dali po dvou gólech Kalous a Vimr a další dva přidali Košín a Zomer. V posledním souboji třetího kola porazily Lišany hrající 4. třídu po brance Francla st. mužstvo z nejvyšší okresní soutěže FK Vroutek.


Druhé kolo: Postoloprty (id) Druhým kolem pokračoval o víkendu na fotbalovém hřišti s umělým povrchem v Postoloprtech 23. ročník zimního turnaje „O pohár firmy MH CIRUS - memoriál Mariána Homoly“. Domácí (na snímku v červených dresech) v něm podlehli sokolům z Tuchořic, Cítoliby porazily Lišany, Vroutek remizoval s Perucí a Chlumčany přehrály Nové Sedlo.  

Výsledky 2. kola: FK Postoloprty - TJ Sokol Tuchořice 5:7 (1:2), branky: Loungauer 2x, Poljič 2x - Hoferica 4x, Jarolím 2x, Provazník. SK Cítoliby - TJ Ohře Lišany 2:1 (1:0), branky: Škoda 2x - Lálik. FK Vroutek - FK Peruc 2:2 (1:0), branky: Kruml 2x - Kycl, Šedivý. FK Chlumčany - TJ Nové Sedlo 7:4, branky: Zomer 3x, Vimr, Kalous2x, Vážný – Beránek, Kohout 2x, Hanzal. 


První kolo 

FK Peruc – SK Cítoliby 3:1 (2:1)

Kratina, Suchopár, Majer Michal – Majer Jan

TJ Ohře Lišany – FK Chlumčany 3:8 (2:2)

Francl st., Maliňák, Oppel – Kalous 3x, Košín, Vimr, Francl ml., Homolka, Mikeska

TJ Sokol Tuchořice – FK Vroutek 4:1 (2:1)

Bureš 2x, Malý ml., Orság – Kruml

TJ Nové Sedlo – TJ Vrbno 9:3 (4:2)

Melichar 4x, Beránek, Hanzal, Kohout, Havelka, Baloun – Heřt 2x, Lálik



Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video