Tvoření hodin, hrníčkování, tričkování, účesy – to vše v žateckém DDM

Alla Želinská 2020-01-29 10:18:00

Dům dětí a mládeže v Žatci zve rodiče, prarodiče a jejich ratolesti na tvořivé dílny v rámci Komunitně osvětového setkávání podpořeného z ESF.

Proběhlo tu např. tvoření hodin pod vedením Jaroslavy Peštové, Hrníčkování pro rodiče s dětmi pod vedením Jany Bělohoubkové, která ukázala jednoduchý a přitom pro mnohé neznámý způsob, jak si vytvořit svůj vlastní neopakovatelný hrníček. Každá rodinná skupinka si domů odnesla dokonce tři takové výtvory. K tomu potřebovali bílé hrníčky, barevné laky se štětečky, vodu, fixy na keramiku a vlastní fantazii.

Minulou sobotu pro přihlášené byla přichystána výroba šperků z Fimo hmoty pod vedením šikovné Daniely Mihalčíkové a poté kurz dětských účesů s Janou a Denisou Klöpschovými.

Další výtvarný pátek v Domě dětí a mládeže v Žatci patřil zdobení triček. Účastníci pracovali s barvami na textil, šablonami, razítky i speciálními fixy na textil. Všichni, děti a dospěláci, dali prostor své fantazii a výsledkem byla originální veselá, vtipná i romanticky laděná trička. Organizátorky při tom nabídly i něco malého k zakousnutí a k pití kávu nebo čaj. Vše, od triček po veškerý materiál ke zdobení, poskytl DDM.

Na další tvoření pro rodiče s dětmi se můžete těšit v pátek 7. února od 16 hodin. Bude Valentýnské. V sobotu 8. února od 11 hodin jste zváni na Filcování pro veřejnost (plstění vlny).

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video