Lounská hala hostí turnaje fotbalových přípravek

Lucie Steklá 2020-01-29 12:11:00

První ze série čtyř halových turnajů pro malé fotbalisty se uskutečnil minulou neděli v lounské sportovní hale. O poháry bojovali fotbalisté ročníku 2012, tuto sobotu čeká turnaj fotbalisty ročníku 2009, v neděli hráče ročníku 2011, za týden v sobotu odehrají turnaj hráči ročníku 2010.

Louny (lus) Turnaj minulou neděli odehráli nejmenší fotbalisté, hráči ročníku 2012. Pohár pro vítěze si nakonec odvezli hráči Ervěnic/Jirkova, domácí skončili na třetím místě.

Turnaj hrálo osm týmů: Louny, Cítoliby, Dobroměřice, Modlany, Libochovice, Kryry, Ervěnice/Jirkov a Litoměřicko, hrálo se na dvě skupiny. Ve skupině A zvítězil tým domácích fotbalistů. Louny porazily všechny své soupeře – Libochovice 5:1, Cítoliby 3:0 a Kryry 2:1. Druzí skončili fotbalisté Kryr, třetí Cítoliby a čtvrté Libochovice. Tabulku B vyhrál tým Ervěnice/Jirkov, který porazil Dobroměřice 3:0, remizoval s Modlany 2:2 a zvítězil nad Litoměřickem 4:2. Následně semifinálová skupina určila, které týmy budou bojovat o medaile. O třetí místo se utkaly Louny (na snímku) s Kryry, domácí zvítězily 1:2 a získaly pohár za třetí místo. Finále patřilo týmům Modlany a Ervěnice/Jirkov a bylo jednoznačné pro hráče v roli hostujícího týmu, který zvítězil 2:8. Stříbrné medaile tak putovaly do Modlan, zlaté do Evěnic/Jirkova. Páté se po penaltovém rozstřelu umístilo Litoměřicko, šesté Dobroměřice, sedmé Cítoliby, osmé Libochovice.

Tuto sobotu se koná druhý turnaj, tentokrát pro ročník 2009, v neděli si zahrají fotbalisté ročníku 2011. O týden později, v neděli 9. února turnaj čeká na hráče ročníku 2010. Všechny fotbalové turnaje začínají v lounské sportovní hale v 8.30 hodin.

Sobota 1. února

Turnaj přípravek U11. Halový turnaj pro fotbalisty ročníku 2009. Pořádá FK Louny. Hrají týmy: FK Dobroměřice, FK Teplice - dívky, FK Bílina, FAPV Děčín, MSK Benešov nad Ploučnicí, FK Lovosice, Junior Žatec, FK Louny. Začátek turnaje v 8.30 hodin. 

Neděle 2. února

Turnaj přípravek U9. Halový turnaj pro fotbalisty ročníku 2011. Pořádá FK Louny. Hrají týmy: Baník Modlany, Tempo Praha, Junior Chomutov, SK Slaný, TJ Tatran Podbořany, SK Ervěnice/Jirkov, SK Cítoliby, FK Louny. Začátek turnaje v 8.30 hodin. 


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video