Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2020-02-04 10:05:00

Týdeník Žatecké noviny č. 5 vychází ve středu 5. února!

V prvním únorovém vydání Žateckých novin se dočtete o složitosti LIKVIDACE AUTOVRAKŮ ve městě, stoupající NEMOCNOSTI, blížícím se ZPOPLATNĚNÍ PARKOVÁNÍ v centru, předání POLOLETNÍHO VYSVĚDČENÍ prvňáčkům, dobročinné SBÍRCE v Holedeči, ŠKODÁCH, které napáchala ZIMNÍ BOUŘE, DOPRAVNÍCH NEHODÁCH v minulém týdnu, večerním klubu nesoucím se v duchu SPORTOVNÍ HALY, vzkvétající LOKALITĚ RÁJ i ANKETĚ OSOBNOST ŽATCE.

Sportovní strana nabídne pokračování SOUBOJE STOLNÍCH TENISTŮ, výhru fotbalistů NOVÉHO SEDLA na zimním turnaji, úspěch Filipa Kellera v CELOSTÁTNÍM TURNAJI stolních tenistů, PŘESTUP BRANKÁŘE Kalbáče z Bezděkova do Žatce, průběh BOWLINGOVÉHO TURNAJE na Moskvě, stříbrné medaile pro nejmladší FOTBALISTY z halového turnaje nebo zpravodajství z krajské soutěže v kuželkách. 

Kulturní strana nabídne pozvánky na kulturní a volnočasové AKCE na Žatecku, jako například na přednášky v REGIONÁLNÍM MUZEU nebo REPORTÁŽE z workshopu KRASOPSANÍ a školních kol SOUTĚŽE ZUŠ.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin. 

Napsal(a): Hedvika Mašková

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video