Zlato pro fotbalový ročník 2009 Loun, druhý skončil Junior Žatec

Lucie Steklá 2020-02-05 09:50:00

Louny (lus) Sedm týmů, hra systémem každý s každým, bojovná utkání, povzbuzování rodičů a krásné zápasy. To vše nabídl sobotní halový turnaj starší přípravky, ročníku 2009. 

Toho se zúčastnili hráči pořádajícího FK Louny a týmy z FK Dobroměřice, Junior Žatec, FAPV Děčín, FK Lovosice, MSK Benešov nad Ploučnicí a FK Teplice – dívky. Jen v jednom z jednadvaceti utkání nepadla branka, čtyři utkání skončila remízou. Po prvních třech kolech to vypadalo, že si teplické dívky odvezou pohár pro vítěze. Ale jak se říká – fotbal nemá logiku – a v dalších třech kolech bylo nakonec vše jinak. Z vítězství se po čtyřech výhrách a dvou remízách radovali domácí fotbalisté, kteří v tabulce získali čtrnáct bodů se skore čtrnáct vstřelených a devíti obdržených branek. Lounští fotbalisté porazili týmy Teplic (2:1), Dobroměřic (3:1), Benešova (4:3) a Žatce (1:0), remizovali s Děčínem (2:2) a Lovosicemi (2:2). Jen o dva body méně měli hráči Žatce, kteří čtyřikrát vyhráli a dvakrát prohráli. Třetí se umístil tým Děčína, se dvěma výhrami, třemi remízami a jednou prohrou. Čtvrté, jen o vzájemné skore s Děčínem, skončily dívky z Teplic, pátí fotbalisté Dobroměřic, šestí lovosičtí a sedmí fotbalisté Benešova. Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Dominik Vokráčka ze Žatce, nejlepším brankářem Matyáš Jirotka z Loun.

V neděli série fotbalových turnajů pokračovala, tentokrát si zahráli fotbalisté ročníku 2011. Domácí tým Loun doplnily týmy SK Cítoliby, SK Černčice, SK Ervěnice/Jirkov, SK Slaný, Tempo Praha, Junior Chomutov a Tatran Podbořany. V tomto turnaji si nejlépe vedli fotbalisté Junioru Chomutov, kteří v základní skupině B ani jednou neprohráli, v semifinále porazili 0:5 pražský tým a ve finálovém boji porazili Slaný 4:0. Druhé tedy skončilo Slaný (první ve skupině A), které v semifinále porazilo tým Ervěnic/Jirkova, kteří nakonec vybojovali bronzové medaile. Čtvrtý skončil tým Tempo Praha, pátí hráči Podbořan, šesté Černčice, sedmé Louny a osmé Cítoliby.

Tuto neděli 9. 2. pořádá FK Louny poslední turnaj přípravek, tentokrát pro ročník 2010.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video