Úvod   /   Archív
Postoloprtské děti budou mít delší prázdniny

Postoloprty – Žáci Základní školy na Draguši v Postoloprtech se již nyní mohou těšit na to, že jejich školní rok bude o tři dny kratší. Starosta města Václav Ibl totiž nyní podepsal smlouvu s dodavatelem první etapy rekonstrukce sociálního zařízení, který vyhrál elektronickou aukci. Začít s přípravnými pracemi by společnost Severočeská stavební měla začít již na začátku…

Pavel Macák 2013-05-13 00:25:00
Konečně. Splašky už nebudou prosakovat do sklepa

Žatec – Rekonstrukci kanalizace a vodovodu v žatecké ulici Dlouhá zahájila posledního dubnového dne Severočeská vodárenská společnost (SVS). Kanalizace je ve špatném technickém stavu a v některých místech prosakovala do sklepů domů. Spolu s kanalizací vymění společnost i rozvod vody.

Veronika Salášková 2013-05-13 00:09:00
Co dokáže ostrá tužka

Lubenec – Cit pro detail, plastičnost, ale i atraktivní dynamičnost kresby. To předvedl na své premiérové výstavě lubenecký amatérský kreslíř Dušan Szabo. Celoživotní průřez svými kresbami vystavil minulý pátek a sobotu v Kulturním domě v Lubenci. Rád kreslí fantasy témata, portréty, ženské akty či v poslední době na požádání tetovací náčrty.  Používá k tomu tužku a…

Jan Vnouček 2013-05-12 00:56:00
Louny se na smetiště neproměnily

Louny – Letošní druhou sběrovou sobotu, která se uskutečnila podle nového scénáře Městského úřadu v Lounech, si vedení města velice pochvaluje. Sběr objemného odpadu a vyřazeného elektrozařízení, konkrétně starého nábytku, koberců, matrací, pneumatik, starých hadrů, papíru, železného odpadu, televizorů, lednic, mrazáků a další se odkládal pouze do přistavených…

Pavel Macák 2013-05-12 00:22:00
Kapucínům opraví střechu

Žatec – Na opravu další části střechy kapucínské kláštera v Žatci se chystá město. Nyní se jedná již o druhou etapu opravy, první proběhla v loňském roce. Vedení města vyhlásilo výběrové řízení na firmu, která bude práce realizovat. Zhotovitel bude mít za úkol opravit část krovu a vyměnit střešní krytinu. 

Veronika Salášková 2013-05-12 00:06:00
Vyjde kniha o židovských osudech

Podbořansko – Do několika měsíců by měla vyjít kniha o osudech židovských rodin na Podbořansku. Bude tak zmapována další část neznámé historie tohoto regionu.

Jan Vnouček 2013-05-11 00:54:00
Neseďte doma: Kam se jít v sobotu bavit?

Okres Louny– Dnes, tedy v sobotu 11.5., můžete vyrazit buď na Máje v Cítolibech, na Traktoriádu do Líšťan nebo na rybářské závody do Velké Černoce či Očihova.

Redakce 2013-05-11 00:32:00
Letní kino prokoukne

Žatec – V areálu letního kina právě probíhají práce na vybudování zpevněných povrchů okolo promítacího plátna a jeviště letního kina. Za širší se zde vymění také střecha pódia. Práce vyjdou na 69 tisíc korun, jedná se o první etapu terénních úprav v areálu kina.

Veronika Salášková 2013-05-11 00:03:00
Václav Neckář oslaví na Dočesné narozeniny

Žatec – Přípravy programu letošní 56. Žatecké Dočesné jsou v plném proudu. Největšími hvězdami, které na ní přislíbily účast, jsou zpěváci Kamil Střihavka, Dalibor Janda a Václav Neckář, který na jejím pódiu oslaví narozeniny. Letos se návštěvníci možná také dočkají novinky v podobě zvýšení počtu pódií o dvě. O tom, zda skutečně budou, se však zatím jedná.

Veronika Salášková 2013-05-10 00:09:00
Zeptali jsme se za Vás: Jsou tenisové kabiny opravdu nutné?

Podbořany – Je pro město nezbytně nutné postavit za 2,2 milióny nové zázemí pro tenisové kurty? Nebylo by účelnější a hospodárnější opravit sociální zařízení stávajících šaten TJ Tatran, které by mohli tenisté využívat? Odpovídá starosta města Radek Reindl:

Jan Vnouček 2013-05-10 00:06:00

Vydavatelství

Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč
Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video