Sport i zábavu spojí PLAYGRND na lounském koupališti. Máme pro vás vstupenky zdarma

Jarka Cibulková 2020-08-13 07:45:00

Louny (caj, kd) Velká sportovní párty vypukne tuto sobotu 15. července od 10 hodin na koupališti v Lounech. Akci s názvem PLAYGRND pořádá skupina, která si říká Čechatým a nutno říci, že s pořádáním těchto sportovně-zábavných jízd má již velké zkušenosti. „Párty, která nabídne celodenní spojení sportu, zábavy a času stráveného s přáteli, se koná v podobném termínu, kdy je běžně Letní lounské vábení, které tímto chceme lidem vynahradit a dát jim příležitost se sejít a pobavit,“ shodli se organizátoři akce Karel Dittrich z Lenešic a Jan Čech z Loun.

Po koupališti budou rozmístěna sportovní stanoviště, kde si návštěvníci mohou vyzkoušet různé sporty, zasoutěžit si s přáteli a pobavit se.

K dispozici budou kromě hřišť na plážový volejbal, badminton a arény na fotbal 1vs1 i další zajímavá sportovní stanoviště, jako například radar tvrdosti střelby, hokejová střelnice, box, MMA, lukostřelba, parkour, slackline, skákací boty, teqball, basketbalový koš, petang, baseballové a golfové odpaliště. Na vybraných stanovištích budou během dne probíhat turnaje a soutěže o hodnotné ceny. To vše doplní stánek fyzioterapeutů, kde Vám udělají masáž a sportovní tejpování.

Akce je vhodná i pro děti, které se mohou v doprovodu rodičů také vyřádit a vyzkoušet si několik sportů během jediného dne. Navíc, k dispozici pro ně budou i dva skákací hrady.

Nebude to ale zdaleka jen o sportu. Celým dnem bude návštěvníky provázet moderátor a DJ, kteří budou informovat o veškerých aktualitách, zpestří program a vytvoří unikátní atmosféru a párty u bazénu. V areálu budou k dispozici dva tobogány, nafukovací lehátka, vodní hračky a míče na pinkání ve vodě i na souši.

K pořádné párty patří i bohaté občerstvení. Na místě si budete moci koupit kvalitní burgery, sandwiche nebo třeba sushi. Chybět nebude ani stánek s pivem Zichovec a koktejlový bar s vašimi oblíbenými nápoji, jako je například mojito, Aperol Spritz, Cuba Libre a mnoho dalších, které k podobné akci určitě patří.

V odpoledních hodinách se začne rozjíždět turnaj v populárním beerpongu, který bude následovat po vystoupení lounských aerobiček a večer vystoupí také lounský zpěvák a rapper Abde. „V Lounech se jedná o první ročník, takže děláme vše pro to, abychom lidi nadchli, a věříme, že půjde o začátek úspěšné tradice. Všechny srdečně zveme na pořádnou sportovní párty,“ uzavřeli pozvánku kluci z Čechatýmu.

Vstupné je 180 Kč pro dospělé, 90 Kč pro děti do 120 cm a 399 korun zaplatí rodina 2+2.

Získejte vstupenky na PLAYGRND ZDARMA!

Rádi sportujete nebo se bavíte, tak právě pro vás je určená akce PLAYGRND na koupališti v Lounech. Proběhne v sobotu 15. července od 10 hodin. Pokud chcete ušetřit a jít na akci zdarma, tak tu pro vás máme soutěž. Po dvou vstupenkách vyhrají první tři nejrychlejší volající, kteří nám odpovědí správně otázku: „Kdo je pořadatelem prvního ročníku sportovně zábavní akce PLAYGRND?“ Odpovědi přijímáme na tel. 607 700 508. Hodně štěstí.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video