Vyhrál vyhlídkový let v naší letní soutěži

Redakce 2020-09-26 03:20:00

Ve spolupráci s Letištěm Chomutov jsme už posedmé během letních prázdnin uspořádali soutěž o vyhlídkové lety zdarma. Čtenáři našich papírových týdeníků měli za úkol správně určit názvy alespoň šesti lokalit na osmi leteckých snímcích, které jsme v průběhu července a srpna zveřejňovali. Mezi vylosovanými výherci byl i Jindřich Náprstek z Chomutova, který si svou cenu — poukaz na vyhlídkový let v hodnotě tři tisíce korun — minulý týden převzal v naší redakci.

„Když jsem se dozvěděl o výhře, byl jsem překvapený, protože se soutěže účastním pravidelně, ale zatím se na mě neusmálo štěstí. Uhodnout snímky by v dnešní době internetu nemělo být těžké, zvlášť pro ty, kdo tu bydlí delší čas. Jen u snímku Podbořan jsem si nebyl jistý, s tím mi pomáhal zeť,” svěřil se výherce. Jak dodal, vyhlídkový let absolvuje s manželkou. Docela rád by se prý podíval někam nad Krušné hory — Horu svatého Šebestiána a podobně. „Kdysi už jsem letěl, ale to bylo v rámci pracovní obhlídky na trase Tušimice — Kadaň. Těším se, jak si tentokrát let užijeme s manželkou,” prozradil Jindřich Náprstek.

Foto: Soňa ŠÍMOVÁ

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video