Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2020-09-29 09:20:00

Týdeník Žatecké noviny č. 39 vychází ve středu 30. září!

Ve čtvrtém zářijovém vydání Žateckých novin se dočtete o BOJI O SENÁTORSKÉ KŘESLO, ve kterém se v našem obvodu popere deset kandidátů, začátku TOPNÉ SEZÓNY, výherkyni v soutěži o VYHLÍDKOVÉ LETY, instalaci VÁNOČNÍHO OSVĚTLENÍ v centru města, DEGUSTACI PIVA v Žateckém pivovaru, ZBĚSILÉ JÍZDĚ Žatcem a ohrožování policistů i dalších lidí, MIMOZEMSKÉM OBCHODĚ, přerušeném JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA, prestižních JAZYKOVÝCH CERTIFIKÁTECH, které převzali žáci ZŠ Petra Bezruče, VÍTÁNÍ OBČÁNKŮ ve Staňkovicích, vylosovaném VÝHERCI, který hlasoval v anketě Osobnost Žatce, NOVÝCH LUKRATIVNÍCH OBORECH na Soukromé obchodní akademii a Střední průmyslové škole elektrotechnické v Žatci, blížící se akci NOC LITERATURY a nevhodném chování či poničením vozidlu v ČERNÉ KRONICE.

Sportovní strana nabídne OSOBNÍ REKORDY žateckých plavců na Velké ceně Chomutova, tři tituly a NĚKOLIK MEDAILÍ pro G-Titány, výhru a posunutí FOTBALOVÉHO SLAVOJE v tabulce na čtvrtou příčku a první dvě kola divizní soutěže ve STOLNÍM TENISE. Poradíme vám, kam můžete o víkendu VYRAZIT ZA SPORTEM a jak je na tom FOTBALOVÝ VÝSLEDKOVÝ SERVIS po dalším kole. Na straně 5 si můžete přečíst rozhovor s předsedou sportovního klubu FbC JAZZMANI ŽATEC Tomášem Votavou.

Na kulturní straně se dozvíte, kam je možné se vydat na KULTURNÍ AKCE. V tomto vydání nabízíme navíc exkluzivně speciální VOLEBNÍ PŘÍLOHU, která vás provede letošními volbami do zastupitelstev krajů i do Senátu.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Napsal(a): Hedvika Mašková

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video