Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2021-10-05 11:00:00

Týdeník Žatecké noviny č. 40 vychází ve středu 6. října.

Ve čtyřicátém vydání Žateckých novin v tomto roce se dočtete o nové VYHLÁŠCE O ODPADECH, začátku rekonstrukce TRAFIČKY NA NÁDRAŽNÍCH SCHODECH, střetu CHODCE S AUTOMOBILEM, bezděkovské DRAKIÁDĚ, SOUTĚŽI O VSTUPENKY na dostihy, proběhlé akci SILÁK ROKU MĚSTA Žatce, VERNISÁŽI VÝSTAVY FOTOGRAFIÍ hudební skupiny Aquarius, ZPRAVODAJSTVÍ městské policie, DNECH ZDRAVÍ v Lounech, HLASOVÁNÍ ve volbách do sněmovny pro lidi v karanténě a ZPŮSOBU VOLBY.

Sportovní strana nabídne DVACET CENNÝCH KOVŮ pro žatecké plavce, PROHRU KUŽELKÁŘŮ v Podbořanech a uplynulé zápasy NÁRODNÍCH HÁZENKÁŘŮ. Doporučíme rovněž, kam můžete o víkendu vyrazit ZA SPORTEM a ukážeme FOTBALOVÝ VÝSLEDKOVÝ SERVIS.

Na kulturní straně vás pozveme na VÝSTAVY, PŘEDNÁŠKY, do KINA i DIVADLA a další KULTURNÍ AKCE, jako například na TÝDEN KNIHOVNY.

Na společných stranách naleznete dvacátý díl EXKURZE PO SOCHAŘSKÝCH PAMÁTKÁCH a další PUTOVÁNÍ PO SAKRÁLNÍCH PAMÁTKÁCH Lounska, tentokrát za rotundou v Želkovicích. Nabídneme také pozvánky na POZNÁVACÍ ZÁJEZD do porcelánky v Klášterci nad Ohří, DIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ ve Vrchlického divadle v Lounech, DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ v lounském archivu i na PRODEJNÍ VÝSTAVU obrazů v Galerii Sladovna v Žatci.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video