Nastavit hlavu a jít na to! Finalista soutěže Muž roku Zdeněk Piekarz děkuje osudu i rodině

Alla Želinská 2021-10-25 23:09:00

Vítězem letošního ročníku soutěže o nejkrásnějšího muže České republiky Muž roku 2021 se stal Lukáš Vyšehrad, student z Hradce Králové. Druhá příčka patří Jiřímu Peroutovi z jihomoravského Rájce-Jestřebí, třetí místo obsadil Dominik Chabr z Mostu. Finálový večer proběhl na konci srpna v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě, o titul bojovalo dvanáct mužů z celé republiky, mezi nimiž byl i šestadvacetiletý Zdeněk Piekarz z Podbořan.

Do letošního ročníku soutěže, kterou od roku 2000 pořádá David Novotný, se přihlásilo 841 mužů z celé republiky. Do finále se probojovalo dvanáct z nich. Všichni finalisté obdrželi spodní prádlo, šperky, oblečení, kosmetiku, svíčky nebo potravinové doplňky. Ale hlavně – odnesli si z finálového večera i celé soutěže nezapomenutelné zkušenosti a zážitky. Ty své nám Zdeněk rád vylíčil.

Bitva v Náchodě

Chtěl bych se s vámi podělit o skvělé zážitky z finále „Muž roku 2021”. Všech dvanáct natěšených finalistů se sešlo o den dříve v městě Náchod. Vše mělo svůj řád. Nedostatky, které bylo třeba dopilovat, se nesly v příjemné atmosféře.

V pátek 27. srpna se řada z nás probudila s menší či větší nervozitou. Poprat se se stresem způsobeným z trémy vystupovat před publikem, zároveň nejistota ze zvládnutí volné disciplíny, a také abychom dokázali odpovědět na záludné otázky od patronů. Nezbylo nic jiného než nastavit hlavu a jít na to! Nakonec, vždyť by to nebyla zábava, kdyby se nevloudila nějaká ta chybička, ale smích publika nás postupně zbavoval napětí, a také podpora nejbližších, kteří drželi palce v hledišti.

Do slavné trojky jsem nepatřil, ale s chutí, se kterou jsem šel do toho, tak se stejnou chutí šel od toho. Děkuji za zážitek osudu. Klukům to moc přeji, jsou z nás kamarádi.

Na závěr chci všem neskutečně moc poděkovat, za podporu, co mi během té dlouhé cesty dávali. Velké díky patří celé mé rodině, která se byla podívat v divadle, a mé přítelkyni Kristýně. Zdeněk Piekarz                                                   

Na jednom ze snímků Zdeněk Piekarz s filmovým a divadelním hercem a vysokoškolským pedagogem Janem Přeučilem, který učil finalisty soutěže Muž roku základy rétoriky. 

Psali jsme o nominaci do soutěže Muž roku 2021 také ZDE.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video