Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2021-11-02 11:20:00

Týdeník Žatecké noviny č. 44 vychází ve středu 3. listopadu.

Ve čtyřicátém čtvrtém vydání Žateckých novin v tomto roce se dočtete o COVIDOVÉ SITUACI nejen na Žatecku, TRADICI DUŠIČEK a zvýšených kontrolách na hřbitově, NEŠŤASTNÉ UDÁLOSTI u kulturního domu, HALLOWEENSKÉM VEČERU v Dobříčanech, OSLAVÁCH VZNIKU REPUBLIKY, novinkách pro ČTENÁŘE A PŘEDPLATITELE Žateckých novin v příštím roce, NEZAMĚSTNANOSTI v našem okrese, vydařeném VEČERU PRO VŠECHNY na Moskvě, ZÁKAZU NÁVŠTĚV v žatecké nemocnici, ZÁSAHU HASIČŮ při požáru elektriky v bytovém domě, blížící se VERNISÁŽI V GALERII U RADNICE, obnovené oblíbené akci MÁVÁNÍ VLAJKAMI na komínech a TŘECH ZLODĚJÍCH, kteří ukradli z kočárkárny jízdní kolo.

Sportovní strana nabídne OSOBNÍ REKORDY žateckých plavců, ONDŘEJE VÍTA jako spolukomentátora v České televizi a TRÁPENÍ stolních tenistů TJ Sever Žatec. Doporučíme rovněž, kam můžete o víkendu vyrazit ZA SPORTEM a ukážeme FOTBALOVÝ VÝSLEDKOVÝ SERVIS s TABULKAMI.

Na kulturní straně vás pozveme na VÝSTAVY, PŘEDNÁŠKY, do KINA i DIVADLA a další KULTURNÍ AKCE, jako například na POSLEDNÍ POCHOD turistů. Publikujeme rovněž reportáž z PRODEJNÍHO BAZÁRKU v Clubu Devítka Žatec.

Na společných stranách nabídneme reportáž ze ZÁKLADNÍCH TANEČNÍCH KURZŮ v Žatci, článek o CENĚ HEJTMANA pro žatecké architekty, další díl seriálu EXKURZE PO SOCHAŘSKÝCH PAMÁTKÁCH v Žatci, fotografii z HALLOWEENSKÉHO PŘESPÁNÍ na ZŠ Petra Bezruče v Žatci, pozvánku na DÝŇOVÉ POSVÍCENÍ v regionálním muzeu a VÝMĚNNÝ BAZAR KNIH na žateckém gymnáziu.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin ZDE.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video