Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2021-11-09 11:00:00

Týdeník Žatecké noviny č. 45 vychází ve středu 10. listopadu.

Ve čtyřicátém pátém vydání Žateckých novin v tomto roce se dočtete o STOUPAJÍCÍM POČTU NAKAŽENÝCH na Žatecku, DIAMANTOVÉ SVATBĚ manželů Ulrychových, DOPRAVNÍ NEHODĚ u Postoloprt, VERNISÁŽI VÝSTAVY obrazů a vitráží, započaté STAVBĚ RELAXAČNÍ A ODPOČINKOVÉ ZÓNY pro seniory, ŽATEČANOVI ODSOUZENÉM pro majetkovou trestnou činnost, výstavbě DÁLNICE D7, bleskové KRÁDEŽI PENĚŽENKY, novém systému POPLATKŮ ZA ODPADY, vzpomínkové akci na KŘIŠŤÁLOVOU NOC, rekonstrukci vozovky mezi ŽATCEM A RAKOVNÍKEM a zpravodajství MĚSTSKÉ POLICIE.

Sportovní strana nabídne DALŠÍ BODY DO TABULKY pro stolní tenisty TJ SEVER ŽATEC B a ABSOLUTNÍ VÍTĚZKU Grand Prix Fitness Brno SÁRU HRUBOU z Radíčevsi. Doporučíme rovněž, kam můžete o víkendu vyrazit ZA SPORTEM a ukážeme FOTBALOVÝ VÝSLEDKOVÝ SERVIS s TABULKAMI.

Na kulturní straně vás pozveme na VÝSTAVY, PŘEDNÁŠKY, do KINA i DIVADLA a další KULTURNÍ AKCE, jako například na divadelní přehlídku žatecké organizace KAMARÁD – LORM ,,Šťastný svět“ v městském divadle a přednášku PALEONTOLOGA Z NÁRODNÍHO MUZEA o významných zkamenělinách nalezených na Žatecku za posledních pětadvacet let.

Na společných stranách nabídneme ROZHOVOR S PETREM KOŘÁNEM ze Žatce, který si ve velkofilmu Zátopek zahrál roli belgického atleta. Dále publikujeme HISTORICKÝ OKAMŽIK odehraný v Leteckém muzeu Korea-Merkur v Bezděkově, ÚSPĚCH ŽATECKÝCH STUDENTŮ obchodní akademie v krajském kole EKONOMICKÉ SOUTĚŽE, pozveme na DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ na Soukromé obchodní akademii a Střední průmyslové škole elektrotechnické v Žatci a zavzpomínáme také na výtvarníka LUBOMÍRA FÁRKU, který po sobě na Žatecku zanechal mnoho uměleckých děl.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video