V poutech skončily dvě celostátně hledané osoby

Redakce 2022-01-20 12:31:00

Strážníci městské policie v Postoloprtech zadrželi během úterního večera dvě osoby, které se vyhýbaly nástupu do výkonu trestu.

Prvním zadrženým byl mladší muž, kterého si hlídka strážníků všimla během hlídkové služby, jak se pohybuje poblíž Mírového náměstí a díky dobré místní znalosti strážníci věděli, že se tento muž má již nacházet ve výkonu trestu. Hlídka k němu přistoupila tak, aby nemohl utéct, a následně mu nasadila služební pouta. Muž byl zadržen a eskortován na místní oddělení Policie ČR k dalším úkonům.

Během večera se hlídka rozhodla zkontrolovat objekt nedalekého bývalého cukrovaru, kde přespávají bezdomovci a často se zde ukrývají osoby, které měly v minulosti již problém se zákonem. I tato kontrola se vyplatila, byla zde nalezena žena, která se taktéž vyhýbala nástupu do výkonu trestu. I ona byla omezena na osobní svobodě přiložením služebních pout a převezena na místní oddělení PČR.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video