SopHie Rock se vrací na Sklípek

Redakce 2022-09-22 11:48:41

V neděli v Music Clubu Chaloupka proběhla společná zkouška skupin SopHie Chair a skupiny coCk. Již zítra totiž proběhne koncert SopHie Rock ve Sklípku v hotelu Zlatý Lev v Žatci. Začátek koncertu je již v 18 hodin.

Klasický rockový festival Sophie Rock se 23. září vrátí na místo činu, tedy na žatecký sklípek v hotelu Zlatý lev, kde před bezmála 15 lety proběhl první ročník. Dveře sklípku se pro návštěvníky otevřou již v 18 hodin a následně zahrají čtyři hudební tělesa.

Pořádající skupina SopHie Chair zavzpomíná na svoje začátky v tomto klubu a pozve si hudebníky, se kterými zde uskutečnila jedny ze svých prvních koncertů. „Skáčkoví“ Kapišto, čistě rockoví Torro G a punk-rockoví coCk, kteří se právě díky této akci znovu po pěti letech sejdou u svých nástrojů. Ti všichni vás budou bavit až do pozdních hodin.

Dobrá uvolněná nálada, akční ceny na nápoje a hlavně kvalitní hudba ze Žatecka, to je další vydání seriálu SopHie rock. I tentokrát platí, že akce probíhá za podpory města Žatec.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video