Školní cukrárna v Podbořanech je opět pro veřejnost otevřena

Alla Želinská 2022-11-03 11:46:29

Cukrárna Jaroška GSOŠ Podbořany je pro veřejnost již znovu otevřena, a to od 2. listopadu. Předtím byla delší dobu uzavřena, probíhala tam totiž instalace rekuperace vzduchu.

„Jednalo se o novou investiční akci – jsme jednou ze sedmi vybraných škol v Ústeckém kraji (dále Vyšší odborná škola obalové techniky a střední škola Štětí – 1. máje, Střední odborná škola Litvínov, VOŠ a SOŠ Štětí, SPŠ a SOŠ gastronomie a služeb Most, SŠ technická Most, SŠ stavební a strojní Teplice), kde probíhá projekt „Dodávky systémů nuceného větrání s rekuperací ve vybraných školách Ústeckého kraje“. V jeho rámci jsou vzduchotechnické jednotky instalovány ve třídách, kabinetech, kancelářích a vybraných dílnách. Celkem jde o 34 jednotek, v cukrárně je jedna z nich,“ vysvětlil ředitel školy Jiří Marhold.

Úpravy potřebné k zahájení provozu v cukrárně byla v minulých dnech dokončeny a cukrárna je opět v provozu i pro veřejnost. Výuka žáků probíhala a probíhá běžným způsobem, umístění vzduchotechnické jednotky se týkalo pouze cukrářské prodejny.

Školní cukrárna nabízí široký sortiment zákusků, dortů a koláčků vlastní výroby za přijatelné ceny. Přijímá také objednávky na dorty různých tvarů a velikostí, minizákusky, svatební koláčky a slavnostní cukroví. Otevírací doba cukrárny je úterý až čtvrtek od 9 do 14:30 hod, v pátek do 14 hodin.

V době školních prázdnin a státních svátků má zavřeno. Telefonické objednávky přijímají od 10 do 14:30 hodin na čísle tel.: 415 237 734.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video