Dopisy čtenářů: Děti na návštěvě v zaměstnání

Redakce 2023-03-16 17:18:30

Naše třídy Rybičky a Žabičky navštívily v rámci týdenního tématu „Povolání“ firmu Harmonikas s.r.o. v Lounech. Hned u vstupu se nás ujala paní Forstová, která nás provedla celou budovou a exkurzi doplnila zajímavým výkladem.

Viděli jsme, jak se vyrábí měchy harmonik a také hlasy, díky kterým mohou harmoniky tak krásně hrát. Exkurze se nám velmi líbila a my tímto chceme poděkovat panu řediteli Titlbachovi za možnost se do jejich firmy podívat, paní Forstové za zajímavou prohlídku a malé dárečky a samozřejmě také zaměstnancům, kteří nás mile přivítali.

Rybičky také navštívily zubní ordinaci na lounské poliklinice. V čekárně je přivítal MUDr. Peter Broďáni s jeho milou sestřičkou. Pan zubař všem dětem zkontroloval zoubky a za odvahu a statečnost dostaly diplom a malé dárečky. Na rozloučenou a jako poděkování jim děti zazpívaly oblíbenou písničku a předaly obrázky, které jim samy namalovaly.

Děti a učitelky MŠ V Domcích Louny

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video