VIDEO a FOTOGALERIE z vernisáže výstavy v Galerii U radnice v Žatci

Alla Želinská 2023-05-18 11:38:00

Pěknou, působivou výstavu obrazů vizážisty, ale také fotografa a malíře Kamila Pohanky v Galerii U Radnice zahájila v pátek 12. května vernisáž s hudebním podkresem v podání nadaného Petra Legutka.

Kamil, který se věnuje malování od dětství, vystavuje svoji tvorbu poprvé. Na zahájení výstavy dorazili zástupci města, známí, přátelé, milovníci kultury a umění ze Žatce, ale i ze vzdálenějších míst naší republiky. 

Fotogalerie z vernisáže TADY.

Obrazy vystavené v Galerii, Kamil Pohanka maloval v průběhu několika let. Všechno jsou olejomalby. Náměty na obrazy jsou buď vlastní, a to zejména žatecké pohledy, České středohoří, nebo náměty podle fotografií, které měly pro autora zajímavou atmosféru...

Výstava potrvá do 1. července, a navštívit ji můžete vždy v sobotu od 14 do 17 hodin, nebo po domluvě na tel. 773 943 558 (rodacizatec@volny.cz), anebo přímo s autorem. 

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video