Úvod   /   Zprávy   /   Lepší vrabec v hrsti

Lepší vrabec v hrsti

Pavel Macák 2012-10-06 10:01:00

Louny – Prodej vodohospodářských staveb v lokalitě Louny – Zahradní město – areál bývalých kasáren do vlastnictví Severočeské vodárenské společnosti Teplice schválilo městské zastupitelstvo v Lounech na jednání 24. září. Na prodeji tak vydělalo pouze 2 239 650 korun, i když výstavba řadů, kterou hradilo město ze svého rozpočtu, byla o mnoho vyšší.

„Prodej těchto staveb se projednával s vodárenskou společností několik let, ale nikdy se nedospělo pro město k optimální ceně. Výstavba kanalizace v celkové délce 1 390 m a vodovodu v celkové délce 2 066 m pro rodinné domy, které se zde postavily, stála město přes tři miliony korun, ale SVS požadovanou částku nechtěla akceptovat, protože vycházela z množství odebrané pitné vody a vrácené znečištěné vody obyvateli této lokality, které je poměrně malé. Nově stanovená částka je sice v porovnání s námi vynaloženými náklady nízká, ale obáváme se, že by mohla být v blízké budoucnosti ještě nižší, a proto jsme rádi, že zastupitelstvo tuto kupní cenu akceptovalo,“ objasnil rozhodnutí starosta Radovan Šabata.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video