Show žateckého fotografa v Praze

Redakce 2013-02-04 01:16:00

Praha – Modelky a desítky dalších krásných dívek, celebrity, soutěže miss mokré tričko a missák mokré slipy, gogo tanečnice, tedy nevýslovná show v rámci sobotního (19. 1.) celonočního programu v klubu Rock Cafe na Národní třídě v Praze – to byla kulisa křtu nového kalendáře AKTY 2013 žateckého rodáka – fotografa Antonína Svobody. Moderátoři večera Petr Šimáček a Slávek Boura představili na pódiu nejen úspěšného fotografa, ale všechny ženy a dívky z kalendáře, které pokřtily 12-stránkový obrazový kalendář aktů za velkého zájmu kolegů fotografů a přes 350 hostů.

Žatecký fotograf využil pro fota na-příklad i scenérii Nechranické přehrady, kam si loni v létě přivezl pětici modelek v čele s naší momentálně nejlepší pornoherečkou Martinou Tarra White.
„Ženskou krásu fotím nejraději a nejčastěji. Oslovuje mne eroticky hravý playboy styl, ale také aktový styl. Akt fotografuji nejen v ateliéru vybaveném špičkovou technikou, ale i venku – v přírodě, v parcích, na neobvyklých místech, třeba v kovošrotu, na balících slámy, také na veřejnosti přímo ve městě. Nedávno jsem fotil skupinový akt na hlavním žateckém náměstí před morovým sloupem.“ A jak veřejnost reaguje na nahotu modelek? „Jsou nádherné, taková krása přeci nemůže nikoho pohoršit. Spíše se lidé rádi podívají,“ říká Antonín Svoboda. Autor je s fotografiemi ženských aktů v poslední době úspěšný v prestižních soutěžích v rámci celé ČR. Málokdo ví, že Antonín Svoboda vlastní také rozsáhlou sbírku starých fotoaparátů, kterých má přes 1200, přičemž nejstarší pochází z roku 1893.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video