Manželé letos oslavili devadesáté narozeniny

Veronika Salášková 2013-12-06 00:50:00

Žatec – Marii Jakovcové přišly den před jejími narozeninami – v pátek 29. listopadu za město poblahopřát k jejímu jubileu devadesáti let matrikářky Drahuše Laiblová a Andrea Kleczatská. Kromě dárků s sebou přinesly také list z kroniky města, na nějž se Marie Jakovcová podepsala.

Zajímavostí je, že její manžel Stanislav Jakovec oslavil v letošním roce také devadesátku, narodil se  28. 5. 1923. Marie a Stanislav se vzali 15. září 1945 v zámecké kapli v Chřešťovicích u Písku, letos tak oslavili železnou svatbu. Do Žatce se přistěhovali v roce 1947. Marie Jakovcová pracovala nejprve v země-dělství a poté ve zdravotnictví – v jeslích a na Okresní hygienické stanici. Stanislav Jakovec pracoval až do důchodu jako řidič autobusu. Mají spolu dva syny – Stanislava a Jana, od kterých mají dohromady šest vnoučat, devět pravnoučat a jednu prapravnučku.
Marii Jakovcové přeje celá její rodina také touto cestou hodně štěstí, lásky, spokojenosti a hlavně zdraví. Naše redakce se k přání připojuje.

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video