Vrbička modernizovala autopark

Jan Vnouček 2014-01-16 07:56:00

Podbořansko – Dva nové vozy na vývoz bioodpadu zakoupila Skládka Vrbička. Společně s třemi stovkami nádob na biolgicky rozložitelný odpad si je pořídila díky vysoké pětimiliónové dotaci. O jejím získání přes Operační program životního prostředí jsme již informovali před svátky.

"Je to velký úspěch, protože je to poprvé, kdy se nám takovou dotaci podařilo získat,“ mne si ruce spokojený jednatel společnosti Zuliko Vychytil.
Od Nového roku tak na území působnosti „Vrbičky“ začal separovaný bioodpad vyvážet úplně nový popelářský vůz Scania se speciální nástavbou RosRoca a stejně tak přímo z tovární linky vyjeté nákladní auto Daewoo-Avia s kontejnerovou korbou. Těchto kontejnerů si skládka pořídila pět kusů.  Třista nových popelnic dá skládka k dispozici obcím, které ji spoluvlastní.
Na snímku si oba novotou zářící vozy na svoz biologicky rozložitelného odpadu rostlinného původu obhlížejí člen dozorčí rady Skládky Vrbička Martin Gutzer a její jednatel Zuliko Vychytil.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video