Zkratku z Dobroměřic do Loun zatarasily autům zábrany

Pavel Macák 2014-02-19 00:26:00

Louny – Betonové zábrany a dopravní značky „Průjezd zakázán“ a se zákazem vjezdu pro nákladní automobily byly městem Louny v minulých dnech umístěny na Dobroměřické ulice, která byla v závěru minulého roku opravena a bude sloužit jako komunikace pro pěší, cyklisty a in-line bruslení.

„Autům je zde prostě vjezd zakázán ze strany od Dobroměřic. Omezení průjezdnosti uvítali občané města i Dobroměřic, kteří si stěžovali na nebezpečné situace, které vznikaly kvůli rychle projíždějícím osobním vozidlům i náklaďákům,“ uvedla vedoucí odboru správy majetku Blanka Sunkovská. Vedení města uvažuje o propojení této ulice s komunikací K Velodromu na hranici s katastrem Dobroměřic, čímž by měl vzniknout okruh pro rekreační sporty. „Letos by měla být vypracována projektová dokumentace a realizace této akce bude navržena do investičního plánu v příštím roce,“ dodala Sunkovská.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video