Týmy se v A třídě stále drží na předních příčkách tabulky

Otto Urma 2015-05-20 10:41:00

Domoušice, Postoloprty, Dobroměřice (ou, ms, lus) O přední příčky 1.A třídy skupiny B bojovali během víkendu fotbalisté ze tří týmů. Domoušice prohrály souboj o první místo s Duchcovem, Postoloprty i Dobroměřice naopak nezaváhaly.

Duchcov – Domoušice 3:1 (1:0)
Zápas prvního Duchcova s druhými Domoušicemi přinesl dramatickou a kvalitní podíva-nou, ve které zvítězil produktivnější celek. V prvním dějství měla obě mužstva po dvou vyložených šancích. Jednu domácímu Duchcovu chytil gólman Kou-ek, druhá, ve 30. minutě, už skončila gólem Skurského – 1:0. A protože Faltus své dvě příležitosti neproměnil, šel do kabin spokojenější Duchcov. Domoušice však i ve druhé půli pokračovaly v kvalitním výkonu, po průniku Prokeše minul míč před odkrytou brankou znovu Faltus a tak se hosté dočkali až v 60. minutě, kdy po rohu vyrovnal hlavou Uhlík – 1:1. Jenže stačilo zaváhání obrany a Sirovátka vrátil v 65. vedení na stranu Duchcova – 2:1. Hosté se tlačili za vyrovnáním, Bartko trefil tyč, Urma váhal se zakončením, až o míč přišel, a tak do otevřené obrany v 80. pojistil vítězství Knorr. „My jsme neodehráli špatný zápas. Domácí ale byli produktivnější, takže vyhráli zaslouženě. Duchov je jednoznačně nejkvalitnější tým v naší skupině, hráči mají návyky, které jsou vidět jen ve vyšších soutěžích,“ zhodnotil  trenér Otto Urma.
Branky: 30. Skurský, 65. Sirovátka, 80. Knorr – 60. Uhlík. Rozhodčí Novotný, ŽK 1:2.
Domoušice: Kousek – Lokajíček, Alberovský, Maurer, Slušný – Urma, Bartko (87. Havlíček) – Prokeš (70. Sachar), Faltus, Rais (65. Fleischer) – Uhlík.
Postoloprty – Březno 6:1 (3:0)
Od úvodního hvizdu rozhodčího Barvy bylo patrné, že tři body tentokrát zůstanou v Postoloprtech. Domácí se tlačili před branku Luxe a už v 16. minutě šli do vedení. Agilního Pecháta zastavili obránci hostů jen za cenu faulu a s nařízenou penaltou si poradil Pour, který poslal svůj tým do vedení 1:0. Ve 36. minutě zahrával z levé strany rohový kop Vyskočil. Míč před brankou ve skrumáži posunul Černohorský na Pecháta a ten zavěsil – 2:0. Minutu před poločasovým hvizdem vysunul Barton přesnou přihrávkou nabíhajícího L. Papežíka, ten se biliárovým způsobem protáhl středem obrany soupeře a přesnou střelou k tyči uzavřel účet prvního poločasu – 3:0. Začátek druhé půle zastihl domácí v nedbalkách a trest na sebe nenechal dlouho čekat, když ve 48. minutě obrana Postoloprt tak dlouho a laxně rozehrávala míč u své branky, až o něj přišla a hostům se podařilo snížit na 3:1. Po obdržené brance se domácí tým začínal zvolna rozjíždět do tempa prvního poločasu. Běžela 69. minuta, když si P. Volkman vzal míč u středové čáry, nádherným sólem se dostal až před Luxe, kterému nedal šanci a vrátil svému týmu tříbrankové vedení – 4:1.
Brilantní zakončení předvedl L. Papežík, který využil uličky Vyskočila, nádhernou kličkou se zbavil i brankáře Luxe a zakončoval do prázdné branky na 5:1. Poslední zápis do střelecké listiny zápasu patřil Šerákovi, který vstřelil svůj první gól za A tým Postoloprt. Na světelné tabuli svítila 79. minuta.
Postoloprty:  P. Junek – Zíbrt, Zícha, Barton, Pechát – Papežík, Pour (76. Šerák), Vyskočil, Černohorský (73. Kaleja) – Z. Kouba (46. P. Volkman), Baník (62. Bránický). Branky: L. Papežík 2, Pechát, Pour, P. Volkman, Šerák. ŽK 0 : 3, ČK 0 : 0. Rozhodčí: Petr Barva.
Strupčice – Dobroměřice 1:3 (0:0)
Druhé místo v tabulce patří společně s Postoloprty po víkendovém zápasu Dobro-měřicím. Ty porazily fotbalisty Strupčic na jejich trávníku 1:3 po bezgólovém prvním poločase. Vítězství hostů zařídili hráči Dobroměřic v poslední dvacetiminutovce třemi trefami. Dobroměřice: Sedláček, Csonka, Kaleja, Plachý, Rus, Holeček, Lazarik, Reh, Šebek, Harthan, Sochor. Branky: 54. Rus, 60. Reh, 89. Csonka.

Napsal(a): Otto Urma

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video