Peloton projede ve čtvrtek Lubencem a Podbořany

Alla Želinská 2015-06-04 14:29:00

Lubenec, Podbořany – Lubenečtí školáci a pedagogové se připravují na podporu pelotonu s Josefem Zimovčákem Na kole dětem, který startuje 4. června. Také zástupci žáků se připojí k pelotonu s pedagogickým doprovodem.

„Vybraní žáci se spolu se dvěma dospělými zúčastní jízdy v pelotonu s panem Zimovčákem. Předpokládané připojení proběhne 4. června cca mezi 8. a 9. hodinou na trase Lubenec – Drahonice. Pro naše účastníky začíná start u odbočky na Struhař a skončí v Drahonicích, kdy se plynule odpojí a „pocestují“ zpět do Lubence. Trasu přes Lubenec bude podporovat celá škola. Podporu nám přislíbily i roztleskávačky,“ uvedla ředitelka lubenecké školy Ro-mana Klimentová.
Při plánované zastávce pelotonu ve čtvrtek 4. června při nadační akci Na kole dětem v Podbořanech na Masarykově náměstí, proběhne přivítání promotýmu  starostou města Radkem Reindlem a setkání s žáky podbořanských škol a občany města. Bude zajištěno i drobné občerstvení pro peloton. K pelotonu se chtějí připojit i nadšenci z místního podbořanského cykloklubu.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video