Tento týden v Regionu Podbořanska

Alla Želinská 2019-05-21 09:30:00

Region Podbořanska č. 20 ve středu 22. května ve vašich schránkách a na stáncích.

Ve 20. vydání Regionu Podbořanska píšeme o plánech s otevřením koupaliště v Podbořanech i kompletní opravou elektroinstalace v Masarykově škole, dozvíte se o možnosti příměstského tábora zdarma a kolik občánků přivítali v Krásném Dvoře. Přinášíme také prohlášení občana ČR k volbám do EP a zajímavou zkušenost jednoho ze 4 žáků z celé ČR – žáka GSOŠ Podbořany se studijní cestou na Maltu. A připomenete si spolu s Blatenskými diskotéky z doby dřívější – jednu takovou uspořádali nedávno v kulturáku v Blatně a měli plný sál.

V tomto čísle novin zveme také na oslavy 70 vet ČČK v Nepomyšli, které se uskuteční 1. června (podrobný plakát s pozvánkou na akci naleznete v příštím vydání).

Kulturní strana nabídne pozvánky na kulturní a volnočasové akce, jako například Pivní běh kolem Schillerovy rozhledny, Doupovský jarmark, Noc kostelů atd. Přinášíme také novinky ze ZUŠ Podbořany, jejíž žáci vystavují své výtvarné práce ve žlutém kostele, nebo úspěchy v soutěžích mladých zdravotníků a záchranářů.

Sportovní strana nabídne reportáž ze zápasu plného gólů mezi Vroutkem a Obrnicemi, další výhru Buškovic nebo premiéru hasiček z Nepomyšle v soutěži. Nechybí ani fotbalový výsledkový servis.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video