Tento týden v Žateckých novinách

Iveta Drlíková 2019-05-28 10:28:00

Týdeník Žatecké noviny č. 21 vychází ve středu 29. května ve vašich schránkách a na stáncích!

Ve dvacátém vydání Žateckých novin v tomto roce se dočtete o natáčení VYCHYTÁVEK LÁDI HRUŠKY v Dobříčanech, oslavách KÁCENÍ MÁJE ve Staňkovicích, unikátním dárku pro FILÍPKA, Olympijském dni Bohémů, na který zavítal známý atlet JAN KUDLIČKA, největším žateckém symbolu lásky MOSTU ZAMILOVANÝCH, úspěchu studentů HOTELOVÉ ŠKOLY, rybníku v RADÍČEVSI, jehož stav po necelých dvou letech od velkého čištění trápí nejednoho místního obyvatele, jubilejní oslavě EVŽENIE KLOUČKOVÉ, rekonstrukci VODOVODU v HOLEDEČI, vydařené OPEN AIR opeře Libuše, soutěži MLADÝCH ZDRAVOTNÍKŮ a samozřejmě VÝSLEDKU VOLEB na Žatecku.

Sportovní strana nabídne postup FK Slavoje do FINÁLE ústeckého poháru, souboj žateckých a zahraničních plavců, ve kterém se nejlépe dařilo zkušené LUCII SVĚCENÉ, výsledky okresního kola atletické soutěže POHÁR ROZHLASU v Žatci, dohru amatérské BOWLINGOVÉ LIGY a rekordní účast G-TITÁNŮ na kempu na řece Střele. Nechybí ani TIPY na to, kam se vydat tento týden za sportem a fotbalový VÝSLEDKOVÝ SERVIS. 

Kulturní strana nabídne pozvánky na kulturní a volnočasové AKCE, jako například na netradiční kulturně-sportovní událost BĚH ŽATECKÉ JEDENÁCTKY a další FILMOVOU SEZÓNU v letním kině. Přinášíme také snímek z třinácté MUZEJNÍ NOCI.

 Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video