Certifikace originální zážitků a výrobků vstupuje do šestého ročníku

2020-03-09 08:37:00

Dolní Poohří (táb) Již šestým rokem certifikuje Destinační agentura Dolní Poohří značkou „Poohří regionální produkt®“ jedinečné služby, zážitky a výrobky z regionu podél řeky Ohře. Další kolo přijímání žádostí o certifikáty začíná první březnový den.

Zájemci o certifikáty, které spravuje Asociace regionálních značek ve spolupráci s Destinační agenturou Dolní Poohří, se mohou hlásit do 22. března. Podrobné podmínky a formulář žádosti najdou žadatelé pod tímto odkazem: http://www.dolnipoohri.eu/poohri-regionalni-produkt/.

Oceňuje se v kategoriích zážitek, služba nebo výrobek. Komise, která zasedne v průběhu dubna již po jedenácté, se zaměřuje na regionální původ, originalitu či využití místních surovin. „Naším cílem je certifikovat a dále propagovat především nezaměnitelné produkty z našeho regionu, proto pečlivě vybíráme a prověřujeme jednotlivé žadatele,“ vysvětluje postup komise ředitel agentury Lukáš Pichlík.

Katalog značky „Poohří regionální produkt®“ nyní obsahuje na čtyři desítky služeb, zážitků a výrobků. Úspěšní žadatelé mohou značku a logo využívat na svých produktech a propagačních materiálech. S propagací jim pomáhá také Destinační agentura Dolní Poohří. „Držitele značky zveme na naše akce. Letos se představí opět na prázdninovém Dni Ohře v Klášterci nad Ohří i dalších programech, které plánuje v sezóně 2020,“ říká ředitel. V agentuře momentálně vrcholí příprava druhého dílu výpravného Magazínu regionálních značek Vychutnejte si Dolní Poohří, který návštěvníkům umožní nahlédnout k výrobcům a pozve je za originálními zážitky. Čtenáře čeká návštěva kozí farmy nebo vinařství, ochutnají med či domácí paštiky. Za zážitky se s Magazínem mohou vydat po Doupovské dráze, na oslavy sklizně nebo na jachtařské tréninky. Všechny služby, zážitky a produkty si mohou zájemci prohlédnout na webu www.regionalni-znacky.cz/poohri

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video