Fotíte při procházkách? Můžete přispět do kalendáře Postoloprt

Lucie Steklá 2020-06-17 13:01:00

Postoloprty (lus) Omezení vycházení v jarních měsících způsobilo, že někteří z nás možná ani nestačili zaregistrovat končící zimu a rychlou proměnu krajiny.

,,Když se začal život vracet pomalu do obvyklých kolejí, mnozí si o to víc uvědomili, jak je u nás pěkně. Jaké úžasné výhledy okolí našeho města nabízí. Tak jsme si řekli, že vyhlásíme soutěž a vyzveme amatérské fotografy, aby zachytili zajímavá místa Postoloprt a okolí,“ uvedla postoloprtská rad-nice.  

A soutěž je na světě a je určena pro fotografy ve věku od patnácti let. Nejlepší foto-grafie budou publikovány ve zpravodaji města Postoloprty a výběr použit pro kalendář města na rok 2021. Baví-li vás procházky po okolí a k tomu navíc rádi fotíte, máte ideální příležitost se svými úlovky ,,pochlubit“. Radnice pro soutěž zřídila emailovou schránku, kam snímky můžete poslat: soutez@postoloprty.cz s označením ,,Fotosoutěž“. Poslat fotografie mohou zájemci také přes internetové úložiště, nebo donést na podatelnu na elektronickém nosiči. Zapomenout nesmí na uvedení kontaktních údajů.

Každý účastník může do soutěže zaslat maximálně 10 fotografií. Fotografie bude hodnotit porota složená se zástupců města a členů redakční rady. O výhře budou autoři informováni e-mailem, výsledková listina bude zveřejněna na webových stránkách města a facebooku města po skončení soutěže během měsíce září. ,,Autoři vybraných fotografií obdrží drobné věcné ceny,“ dodala radnice. Uzávěrka soutěže je 15. srpna.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video