A tým florbalistů opět nastoupí v divizní soutěži

Redakce 2020-07-16 14:23:19

Louny (lin) Po vynucené koronavirové pauze se i v lounském oddíle florbalu vrací život do normálních kolejí. Přes určité obavy nikdo z členů nepřestal mít florbal rád a snad s ještě větší chutí se vrátil ke svému sportu. Ačkoliv se to nezdá, nová sezona je již za dveřmi a již nyní jsme začali s přípravou. A jaká to bude sezona?

 ,,Máme jen jediné přání, aby nebyla poznamenána další koronavirovou pohromou, či jiným vnějším vlivem. Po sportovní stránce jistě potvrdíme vzrůstající sportovní kvalitu našich týmů v soutěžích ČFBU. Do této sezóny jsme vyslali bojovat o body, radost z pohybu, ale i prezentovat naše město jedenáct týmů všech věkových kategorií. Členská základna se každý rok rozrůstá a tak v mnoha kategoriích máme týmy dokonce dva. V rámci letní přípravy se mládež zúčastní i již tradičního letního soustředění,“ uvedli florbalisté na svém facebooku. 

Výkladní skříň lounského oddílu - A tým mužů si opět zahraje elitní celostátní soutěž divizi, což je pro klub i jeho fanoušky skvělá zpráva. ,,,Po letech florbalového půstu se i lounský fanoušek naučil chodit na florbal a během domácích zápasů vládla skvělá atmosféra, které se, jak doufáme dočkáme i v této sezóně. Tvrdě pracujeme, abychom se fanouškům odvděčili přece jen lepšími výsledky. Muži z A týmu tvrdě trénují v rámci časné letní přípravy a dokonce poprvé absolvují v srpnu soustředění zaměřené na fyzickou kondici. Ještě před počátkem sezóny odehrají první utkání v Poháru českého florbalu, ve kterém se nám minulou sezonu dařilo nad očekávání. Jsme přesvědčeni, že v loňské sezóně nasbíralo mužstvo a trenérský tým dostatek zkušeností, aby se letošní sezóna lépe vydařila po výsledkové stránce. Vedení oddílu se podařilo tým doplnit i typologicky vhodnými posilami na posty, které jsme neměli obsazeny dostatečně kvalitně,“ přiblížili plány na sezonu florbalisté.

Ocenili zdokumentování individuální přípravy. Magentová lavina zaplavila letní cvičiště. ,,V rámci tradiční rozlučky vedení oddílu ocenilo nejlepší příspěvky, kterými naši borci dokumentovali individuální přípravu v rámci anticovidových opatření! Gratulujeme Forza Louny !! Forza Magenta !!” uvedlo vedení klubu. Rozlučku klub pro své mladé hráče uspořádal minulý pátek. Foto: archiv klubu


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video