Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2020-11-17 13:16:00

Týdeník Žatecké noviny č. 46 vychází ve středu 18. listopadu!

Ve třetím listopadovém vydání Žateckých novin se dočtete o ANTIGENNÍCH TESTECH, které dorazily do domova pro seniory a organizace Kamarád LORM minulý týden, DOPRAVNÍCH NEHODÁCH u Želče a na rizikové křižovatce Plzeňská/Oblouková, otevření deseti kilometrů DÁLNICE D6, výrobcích PERVITINU, kteří uvízli v síti kriminalistů, neoprávněném pobírání PŘÍDAVKŮ NA DĚTI, výhodném předplatném s MAGAZÍNEM TV POHODA, dláždění CHODNÍKU před Mederovým domem na náměstí 5. května, NÁVRATU DĚTÍ do prvních a druhých tříd základních škol, TŘICÁTÉM VÝROČÍ Klubu letecké amatérské asociace Žatec, OBJEVU POKLADU ve zdech služebny požární stanice, UKRADENÉM ZBOŽÍ za více než půl milionu korun, dalším JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA, symbolickém připomenutí DNE VÁLEČNÝCH VETERÁNŮ a nádherném kontrastu KVĚTINOVÝCH LUK s podzimním listím.

Sportovní strana nabídne články o sběru prvních ligových zkušeností ŽATECKÝCH VOLEJBALISTEK, stopce FOTBALOVÝCH SOUTĚŽÍ do konce roku a o možném konání ADVENTNÍHO BĚHU MĚSTEM.

Na kulturní straně vám společně s Miladou Krausovou z žateckého regionálního muzea představíme další z VÝZNAMNÝCH HISTORICKÝCH OSOBNOSTÍ našeho královského města, a to BOŽENOU VIKOVOU KUNĚTICKOU. Také prozradíme, jak putují MALOVANÉ KAMÍNKY z místa na místo.

Dále v aktuálním vydání najdete ROZHOVOR s psycholožkou DANOU COOKE o druhé vlně koronaviru, článek o ŽÍŽALÍM ČAJI, který vyrábějí v žatecké knihovně, novém filmu z dílny ORGANIZACE KAMARÁD LORM, možnosti VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKY Křížovy vily a na konec houbařské sezóny také jednoho HOUBOVÉHO MACKA.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Napsal(a): Hedvika Mašková

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video