Den dětí se protáhne na celý červen

Jan Vnouček 2011-06-06 00:00:00

Podbořansko – Na mnoha místech již děti svůj svátek oslavily. Tak například v Krásném Dvoře se první červnovou sobotu prošly začarovaným lesem. Start i cíl byl na koupališti. Odpoledne potkaly v blízkém okolí zástup pohádkových bytostí a vrhly se do zábavných her a soutěžních disciplín. Jednotlivá stanoviště zajišťovali hasiči, myslivci, sdružení Naše Krásnodvorsko a osadní výbor Brody. Na závěr si pak u ohýnku opekly buřty.

Ve stejnou sobotu si radost z pohybu a překvapení užila i omladina v Podbořanském Rohozci. Dopoledne na hřišti prověřila své schopnosti v různých soutěžích. Odpoledne se pokácela májka a rozdělal táborák. Dárek v podobě sítí na fotbalové branky, předal obecní úřad malým čutálistům. Podobným způsobem proběhne dětský den také v Nepomyšli. Tady ovšem až v sobotu 18. června. Lákavé atrakce ovládnou místní fotbalové hřiště od dvou hodin. A zábava za doprovodu skupiny Doupováci potrvá až do večera. O programu dne dětí v Blatně, který se koná 11. června, jsme již informovali.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video