Obce rozhodují o nových územních plánech

Jan Vnouček 2011-06-07 00:00:00

Krásný Dvůr, Podbořanský Rohozec – Projekční kancelář, která by vyhotovila nový územní plán Krásného Dvora, měli ve středu vybrat zastupitelé obce. Po seznámení s nabídkami se nakonec rozhodli svou volbu ještě o měsíc odložit. Za tu dobu chtějí získat více informací a vyžádat si reference o přihlášených firmách.

Všech šest uchazečů splnilo zadané podmínky a liší se pouze požadovanou cenou a v termínu zpracování návrhu. Žádný z nich nebyl vyřazen z formálních důvodů. Rozptyl finančních nároků činí asi dvě stě tisíc Kč. Hodnotícím kritériem je ze 70 % cena a ze třiceti procent hrají svou roli jiné podmínky. Konzultoval jsem to na podbořanském Stavebním úřadě a i tam mi doporučili, abychom to zbytečně neuspěchali,“ zdůvodnil usnesení zastupitelstva krásnodvorský starosta František Kuna. To v Podbořanském Rohozci již zhotovitele vybrali a mají nový územní plán rozpracován ve fázi návrhu. V úterý 31. května čeká tamního starostu Ladislava Gála jednání s dotčenými orgány. A protože se zatím neobjevily žádné podstatné námitky a připomínky, mohl by být v září schválen.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video