Minigolf možná už v září

Veronika Salášková 2012-06-03 00:38:00

Žatec – Nový sportovní areál budovaný v sousedství žateckého koupaliště by si mohli Žatečané užít už v letošním roce. Společnost Silnice Group by s jeho stavbou měla být hotová do poloviny listopadu. Všechny práce zatím probíhají v termínech. Zatím není rozhodnuto, zda se areál otevře veřejnosti najednou.

Není totiž vyloučeno, že by se některé dříve dokončené sportoviště mohlo pro veřejnost otevřít ještě před dostavěním zbytku. Nejspíš by se mohlo jednat o minigolfové hřiště, které by mohlo být hotové již v září. Protože je provoz sousedního koupaliště naplánován nejméně do půlky září, mohli by si ho zde poprázdninoví návštěvníci stihnout zahrát. Kromě minigolfu bude sportovní areál obsahovat pět set metrů dlouhou in-line dráhu, víceúčelové hřiště na volejbal, nohejbal a tenis a hokejbalové hřiště, převlékárny, šatny a budovu pro správce. Město jeho stavba vyjde na třináct milionů korun.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video