Lounští cyklisté jsou k nezastavení, Parmová ,,září" v Techniserv Cupu

Lucie Steklá 2021-06-17 21:02:00

Juniorka Barbora Parmová (TJ Stadion Louny, na snímku) v neděli zvítězila v závodě Techniserv Cup Starý Jičín.

 Do cíle lounská cyklistka dojela na 1. místě s více jak čtyřminutovým náskokem. Mezi ženami by byla na 6. místě se ztrátou necelé minuty na vítěznou Martinu Sáblíkovou! Situace konečně pustila na start i nejmladší kategorie. Daniela Hezinová svou první silniční příležitost proměnila ve 2. místo mezi staršími žákyněmi. Trať závodu Starý Jičín – Hůrka – St. Lhota – Palačov – Janovice – Jičína – Starý Jičín měřila 14 km, juniorky projely sedm okruhů. 

Další úspěšný víkend za sebou mají mladí cyklisté TJ Stadionu Louny. Juniorka Barbora Parmová v neděli zajela 2. místo na závodě v Kyjově, v ženách by byla na pátém místě. Na startu nedělního, v pořadí třetího závodu ze seriálu, bylo 38 žen a pětadvacet juniorek. V celkovém průběžném pořadí Českého poháru Techniserv Cup 2021 je B. Parmová stále na prvním místě. Daniela Hezinová ve starších žákyních závod dojela na krásném 3. místě, kadet Martin Bárta na místě osmém, starší žák Marek Přenosil devátý. Český pohár mládeže a žen 2021 je celoroční soutěž v silniční cyklistice vypsaná pro kategorie žáci mladší, žáci starší, žákyně mladší, žákyně starší, kadeti, kadetky, junioři, juniorky a ženy. Soutěž se skládá z šesti silničních závodů a jedné časovky. Do celkového pořadí ČP se započítávají vybrané závody Českého poháru + MČR, MČR družstev a vybrané etapové závody.                                        

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video