Cítoliby po třech kolech přeboru na sedmém místě

Redakce 2021-09-09 12:25:00

Fotbalisté Cítolib na svém kontě mají dvě výhry a jednu prohru, v tabulce mají šest bodů.

Minulou sobotu nastoupili cítolibští fotbalisté na hřišti TJ Žíželice s úmyslem odvézt si body. První poločas prověřil zejména defenzívu Cítolib. Žíželice hrozily a vytvořily si několik střeleckých příležitostí, které však byly vytěsněny mimo citolibskou branku. Hráči SK Cítoliby ustáli úvodní nápor domácích a postupně přebírali otěže zápasu do své režie. Poločasových 0:0 přibližně odpovídalo obrazu hry.

Ve druhé půli se hra přenesla spíše do středu pole a následně před branku Žíželic. V 56. minutě si na levé straně vyměnil míč Martin Mikovec s Kolaříkem a ten mu jej pasem vrátil. Mikovec zatáhl míč až do pokutového území Žíželic, kde se míče chopil Luboš Podaný a svojí urputností obstál v individuálním souboji se třemi obránci, aby následně vrátil přihrávkou míč zpět na střed šestnáctky, odkud nekompromisně otevřel skóre Jára Kitler (0:1). Cítoliby dostaly chuť střílet a stále častěji ohrožovali branku soupeře (Jan Maier, Vojta Bouda, Lukášs Müller). V 63. minutě se po kombinaci na levé straně hřiště dostal pasem za obranu míč k Müllerovi, který si jej posunul po zemi a s jistotou zakončil (0:2)

Stejně tak v 81. minutě, kdy po vydařené kombinaci na pravé straně mezi Tomášem Sáblem a Hynkem Petržílkou nahrával právě Petržílka na Lukáše Müllera a ten dále postupoval směrem k brance soupeře. Následně vyslal po zemi technickou střelu přímo k levé tyči (0:3).

Do konce utkání zbývalo necelých deset minut a Žíželice se již nedostaly do vážné šance. Skórovat tedy musel obránce Cítolib, když se po nepodařeném odvracení letícího centru hlavou trefil do vlastní branky (1:3).

Utkání se pak již dohrávalo v poklidu, a to i díky výkonu sudího Tomáše Bechyňského, jemuž asistovali pomezní David Vysočanský a Josef Jetenský.

Sestava : 1 Skula Milan / 3 Maier Jan [K] / 10 Kabele Dominik (34.m Kitler Jaroslav) / 28 Petržílka Hynek / 7 Bauer Jakub (25.m Kolařík Jan)/ 15 Sábl Tomáš/ 11 Bláha Svatopluk/ 8 Müller Lukáš / 2 Mikovec Martin/ 5 Bouda Vojtěch (75.m Podaný Luboš st.)/ 6 Podaný Luboš ml. (skc)


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video