Běh žatecké Jedenáctky opět pro Šuliny

Veronika Salášková 2011-06-10 00:00:00

Žatec – Třetí ročník „Běhu žatecké Jedenáctky“ se konal v sobotu 28. května. Dvojčlenná družstva dostala na startu seznam žateckých hospod, kde se točí žatecká 11°. Cílem dvojice je v co nejkratším čase oběhnout podle seznamu hospody a v každé si dát jedno pivo. Pořadí hospod nebylo pevně stanoveno, tým si ho volil sám.

Soutěžící byli rozděleni do tří kategorií – dvojice mužů,  dvojice žen a  smíšené dvojice. Muži museli vypít v hospodě jedno velké pivo a ženy jedno malé. Během běhu museli navštívit osm hospod a tři kontrolní body, kde organizátoři otestovali jejich nadání. Nejlepší týmy dostaly pohár a další věcné a tekuté ceny. Start i cíl byl u hospody Chaloupka, trasa odhadem měřila něco mezi 11 a 13 kilometry. V cíli na pivní sportovce čekaly kapely Kurva od vedle, coCk, Zputnik a Cirguz, které se postaraly o zábavu.
V kategorii mužských dvojic zvítězilo duo Šulini ve složení Marek Smištík a Aleš Linka, kteří měli zároveň nejrychlejší čas ze všech účastníků soutěže 1h:35m:52s, kteří obhájili první místo z loňského roku. Na druhém místě byli Taliáni Adam Svoboda a Jan Tulach a bronzovou příčku obsadili Šourci Vít Konečný a Václav Vyskočil, kteří byli třetí i vloni. V ženské kategorii zvítězily a loňské prvenství uhájily Sestry v akci Iva Motlová a Michaela Mandová s časem 2h:19m:46s. Druhé se umístily NEJSME DOMA Aneta Lávičková a Jana Junková, třetí skončily Bona Via Elena Julie Talpová Simona Konrádová.  Smíšená družstva vyhrál tým s názvem Pivní mšice ve složení Martin Šolc a Lenka Vlčková. Druzí byli Los Lupulos Nella Stroukalová a Jan Šolc (vloni na místě třetím). Pomyslnou bronzovou medaili si odneslo duo LEN & KA Lenka Vondráčková a Karel Krejčí. Nejlepší hospodou byl vyhlášen Ostrov.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video