Žatec: Národní házená pořádá turnaj rodin

Redakce 2022-04-14 20:04:01

Žatec – Oddíl národní házené zve všechny na tradiční turnaj rodin. Odehraje se 1. května.

Sraz účastníků je v 8.30 hodin na hřišti za Sokolovnou, začátek prvního zápasu v devět hodin. Hrací systém bude upraven podle počtu přihlášených družstev, hraje se dle herního řádu a pravidel národní házené, družstva startují na vlastní náklady.

Turnaje se mohou zúčastnit rodiny a jejich nejbližší příbuzní - rodinní příslušníci. V družstvu může nastoupit maximálně jeden cizí (tj. nerodinný příslušník) národní házenkář, který ale nesmí hrát na postu, jež zastává v soutěži. Pokud by se ani pak nepodařilo družstvo, pro malý počet rodinných příslušníků složit, je možno angažovat ještě dva další „hráče“, kteří ale národní házenou ani handbal nikdy nehráli. Klub národní házené žádá všechny přihlášené o dodržení těchto zásad.

Přihlášky do již 29. ročníku turnaje je možné hlásit nejpozději do 25. dubna kontakt: Miluše Plecitá, K Perči 2117, 438 01 Žatec, telefon 731 103 474, e-mail: miluse.plecita@seznam.cz. 

Foto: Žatecké družstvo mladších žáků vybojovalo cenné bronzové medaile po výborných výkonech ve všech utkáních halového mistrovství ČR, které se konalo v Žatci. S některými se určitě setkáte i turnaji rodin. Foto: klub NH/JP

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video