Úvod   /   Volný čas   /   Housenka je v kurzu

Housenka je v kurzu

Veronika Salášková 2012-07-08 00:52:00

Čeradice – Housenka, nová prolézačka v dětském parku na návsi v Čeradicích, dělá radost dětem i jejich rodičům. Obec ji nechala nainstalovat přibližně před čtrnácti dny. Pořídila ji z vlastních zdrojů za 53 tisíc korun.

„Dětem se prolézačka líbí, že je barevná a rodičům se na ní zase líbí, že má uprostřed provazovou část. Pochvalují si, že malé děti se na ní učí koordinaci pohybů rukou a nohou při šplhání,“ je s výběrem spokojená starostka Vladimíra Chybová. Housenka je teď podle ní ze všech atrakcí v parčíku nejvíce v kurzu. Rodiče s dětmi si na ní hrají často až do večerních hodin.
V současné době také v dětském parku probíhá oprava stávajících herních prvků zejména těch jejich částí, které nejsnáze podléhají vlivům počasí. Vyměňují se na nich staré dřevěné trámy za nové, na stříšce domečku u prolézačky přibyla plastová krytina či se natírají dřevěné části atrakcí. Opravy vykonává místní občan na dohodu o provedení práce.
Dětský parčík plánuje vedení obce v dalších letech postupně rozšiřovat. „Dali jsme si se zastupiteli závazek, že každý rok pořídíme dětem jeden nový herní prvek,“ sdělila starostka Chybová.

 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video